Strong_mother01 Benim bayrama denk geldiği için radyoloji dpktorları yapmıyor nasıl olacak bilmiyorum kontrollerimde bir sıkıntı çıkmıyor çok şükür ama bunu da yaptırmak istiyordum
Akrepbebek Strong_mother01 bayramdan sonra yaptır canım. Ben yaptım çok şükür temiz çıktı. İnş seninki de temiz çıkar.
Nazlican1994 Strong_mother01 21 ve 24 hafta arasında detaylı ultrason yapılıyor canım. Bayramdan sonra yaptır müsait olursan 🌸
Strong_mother01 Happyturuncu haklısınız aklımda soru işareti kalsın istemem zaten allahtan gelen hersey kabulümüz 🥰
Lulemom Strong_mother01 normal kontrollerde görünmüyor zaten detaylı bakılmadığı için. Adı üstünde detaylı. Detaylıca inceleniyo. Bi hafta sonra yaptır zaten 1 aylık bi sürecin var. İlla şu gün olur diye bişi yok. Ama mutlaka yaptır
Hemsireanne7979 Strong_mother01 devletten randevu alabilirsiniz 22 haftayim.bende aldim.perinatoloji devlete
Gecce Rutin gebe tarama programında var ve sen de geç kalmış sayılmazsın.. ben daha 8haftalık gebeyim ama genetik test bile yaptırmayı düşünüyorum haftaya…