Akturk Kızlar 11+4 bugün ultrason girdim doktor sorun yok dedi ama o an aklıma gelmedi yüzüstü yatar şeklinde bu duruşu normal mi
Gull_94 Akturk normal 🥳benımkı kafa ustu durmustu doktr dans edıyo heralde demsıtı yerı cokken donup durucak tadını cıkarsın🥳🙏🏻😇😂
satigul Akturk evet normal. Daha ne şekillerde goruceksin bir bilsen 😁 benimki de bir zaman secde pozisyonundaydi resmen sonra çok dönüyorlar 😊
Zeyzey97 Gull_94 benim ilk bebegimde kafa ustuydu ayaklarınıza çırpınıyor gibi hareket ediyordu doktorlarla beraber gülmüştük:))
zehranurr Akturk ilk haftalarda 40 tane takla atıyorlar içeride 😂 diğer kontrole bi bakarsın daha farklı pozisyonda olur 😂
balbocegim27 Akturk benimki de 17. Haftada öyleydi eşim derdi secde pozisyonunda bana çekmiş diye şimdi de makat geliş te
Ugurhilal Akturk normal tabi daha ne hallere girer o 🥰 benim yaramaz 21 haftada detaylıda secde eder gibi yüzünü kapamış başı aşağıdaydı doktor doğum pozisyonunda demişti 24 de dönmüştü
Akturk Ugurhilal maşallah benimkinin de yüzünü kaptıyor sanırım göstermicek detaylı da kendini sinyal veriyor şimdiden 😅
Avokadoo @Akturk hahaha ay benimki de yuzustuydu 12.haftada 😅 bi de cinsiyet ogreniim die tatli yedim bebe uyumus 😂
Akturk Avokadoo hahahhaha keyiflerine göre resmen 😅 bakalım benim ki cinsiyette neler yapcak göstercek mi 😀