TugceBelis Hasel0503 Aynı canım evim yazın serin olurdu dışarısı yanardı gece öyle camı açıp sonuna kadar yattığımı bilmem bazen üstten acardık şuan evde 2 balkon kapısı dahil tüm camlar sonuna kadar açık esmiyor İstanbul yanıyor resmen bir vantilatör aldım kayınvalidemden onu acıyorum ama hasta olucam diye çok uzun süre de açık tutamıyorum göğsüme bıçak saplanır gibi oldu biraz ona maruz kalınca bilmiyorum nasıl geçecek bu yaz 😔😔
Hasel0503 TugceBelis benimde öyleydi evim serindi normalde ama bu 2 haftadir heleki 2-3 gundur hic etki etmiyo gece de yatılmıyor vantilatör alsak hasta olma korkusu oluyo hasta olamzsak elektrik faturasinin altindan kalkilmaz😂😂😂
Melih_funda Gece gündüz klima açık şuan sancısını ağrısını çekiyorum açıkçası ama açmasam Antalya sıcağında neminde durulmuyor anlayacağınız kliman var yinede rahat değilsin çok saçma konumdayım 🤦🏻♀️
Melih_funda Hasel0503 aynen öyle esen de sicak esiyor zaten sırf bu sıcaklar yüzünden çıkıp dışarı yürüyüş yapamıyorum dayanamıyorum sıcağa kışında pandemi çok yoğundu yine çıkamadım bu şekilde sürekli oturmaktan nasıl doğum yapacam düşünmek bile istemiyorum
btuban Haticedemir1 bende duramıyorum ama klima filtreleri ne kadar temiz olsada burun tıkanıklığı yapıyor bende hasta oluyorum açınca:/
Mom62266 Hasel0503 Sakarya sanki güneşle birlikte o derece yanıyoruzzz bulantı bi yandan sıcak bi yandan nefes alamıyorum artık sabah akşam yatıyorum
ecevecev21 Haftama girdim geceleri sıcaktan ve karnımdan yatmak haram oldu. Gündüzleri ara ara klima açıyorum ama hasta olucam diye korkuyorum. Bir saat önce oturup hüngür hüngür ağladım bedenime sığamıyorum nefes alamıyorum diye🤦🏻♀️😭🙈
ozlmayktkrmm Hasel0503 istanbulun serib olduğu ne zaman ve nerede görülmüş ? kavruluyıruz buharlaşıp uçucaz yakında
Hasel0503 ozlmayktkrmm ben Adıyamanda yaşıyordum istanbula gelin geldim daha oncedende istanbula geldim ama böylesi sıcaklık görmedim burda her yil bi onceki yili aratiyo
ilkgozagrimhavinim ozlmayktkrmm gündüzler farklı değil aşağılardan. Ama akşamları çok güzel esiyo gerçekten😇
hepoyleolurzaten Hasel0503 Bende kıvranıyorum bende. Ankara’dan selamlar burası da dehşet sıcak bugün 39 derece diyordu ama kesinlikle hissedilen 42 derece falandır. Hiç esmiyor, klima yok, vantilatör yok 🤷🏻♀️ tüm kapılar pencereler açık ama perde kımıldamıyor 🥵
Yamacin-Annesi Hasel0503 akşamları bi nebze estiği için kapıda oturuyoruz ama evde kesinlikle durulmuyor çok sıcak bi kaç gündür İstanbul
ozlmayktkrmm Sedakbyk malesef ben klima aça aça tilki gibi bembeyaz kesilmiştim karşısında baş ağrıları başladı annemler en sonunda kendi evlerine aldılar beni serin diye 🤷🏻♀️
Baharcilek Hasel0503 vantilatör odalarda benimle geziyor en az on beş kere lavaboda yüz kol yıkıyorum günde üç kere soğuk duş
219Eyll Hasel0503 tokat notmalde çok serin yerdir ben bu zamana kadar 41 derece sıcaklığı hiç görmemiştim bugün yanıyo buralar 41 dereceyle buharlaşmaya ramak kaldı 😓😓
Elif5361 Hasel0503 Sabah akşam duş +Vantilatör +Buz dondurma anca ferahlıyorum Allah yardımcımız olsun çok zor 🔥🥵
merve4444 Hasel0503 33 haftaligim Malatyada yasiyorum bende ayni sekil klima vantilatr yok olsada bu sicakliga fayda edecegini dusunmuyorum gece oturp agliyorum resmen zorla uykuya daliyorum bi uyaniyorum saclarimdan su damliyor resmen. Tsortumu islatip uyumaya calisyorum 😐