Deletedmom54555 Arkadaşlar merhaba ☀️ Ağustos ayında ayrıntılı ultrasona gireceğim. Her ay düzenli gittiğim doktorum yapacak . Yani başka doktora gitmeyeceğim . Bunun için doktor muayene ücreti dışında ayrıntılı için ekstra ücret ödeyecek miyiz ?
Deletedmom93428 Deletedmom54555 yok ben vermedm sadece detaylı ultrasyon ücreti verdim 480 tl başka para vermedm
Tugbamete Deletedmom54555 canım özelde yapılan ekstra herşey için muayene + yapılan işlemin parası ödeniyor hastaneni arayıp ücretini öğrenebilirsin bende 27 sinde 2li tarama olucam 169 + 200 dediler bakalım fazlası çıkcak mı 🤷🏻♀️
Kubra2721 Deletedmom54555 benim doktorum ekstra ucret almadi normal muayenemi detayli yapti. Eger ayri bi perinataloga giderseniz ekstra fiyat ister ama genelde kendi doktoru detayli.yapanlardan sadece muayene ucreti aliniyor.
Deletedmom54555 Elisammmbade yani muayene ücreti dışında bi de 700 TL verilecek 🤔 geçen de ikili taramaya girememiştim bebek bir hafta önden gittiği için dörtlü yapıldı mecbur . Onun için bi kanımı aldılar 300 TL verdik valla içime oturdu 😅
Elisammmbade Deletedmom54555 evet maalesef detaylı ulturason fiyatları aşırı pahalı oluyor ortalama o fiyat oluyor muayene ücreti dışında alınıyor. Siz yinede hastaneye arayıp sorun tabi ☺️
Deletedmom54555 Deletedmom93428 doktora göre değişiyor mu acaba 🤔 aslında bu doktoru öneren arkadaşım ekstra ücret almıyor demişti sanırım sekretere sormam en doğrusu olacak
Deletedmom54555 Tugbamete aynen arayacağım Ağustos ayına daha var o gün yaklaşınca sorarım artık . Valla ikili taramaya bende girecektim sekreter 70 TL gibi fiyat çıkar demişti . Ona giremedim dörtlüye girdim 300 TL aldılar şok oldum 😀 tabi bunlara bakılan yerin doktorla pek alakası olmuyor fiyatları bilmiyor olabilirler
Deletedmom93428 Deletedmom54555 vallaha bilmiyorum canım ben hastaneye sormuştum sende hastaneye sor bir araştır istersen nasıl yapıyorlar ediyorlat
Deletedmom54555 Elisammmbade sormakta fayda var ☺️ Evet özele gidiyoruz herşeyi göze aldık en baştan ama insan ona göre kendini ayarlıyor orda şok olmayalım en azından 😅
Deletedmom54555 Kubra2721 bizim doktor için de öyle dedi öneren kişi ama belli mi olur yine de 🤔 sonuçta arkadaşım 3 sene önce gitmiş belki değişmiştir bi şeyler
Aysenur___ Deletedmom54555 evet evet hastaneye göre değişiyor hastaneler de 90 100 doktorun başka ultrasona yönlendirirse 400 600 ben iki hafta önce yaptırdım 400e ama doktorum başka muayenehaneye yönlendirdi diye o kadar çok tuttu hastame de 100 liraymış"
Deletedmom54555 Aysenur___ bizim kendi ultrasondan yapacak öyle dedi bakalım günahımız neyse çekeceğiz mecbur 😅
Deletedmom54555 Tugbamete valla anlamadım hani 300 TL ilk ne yaptılar onu da anlamadım bi kanımı aldılar işte 😅 sorun çıkmadı şükür aradılar risk yok dediler 🙏🏻