Zeynepsami Kızlar 37+6 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim nişan geldi bugün ilk hamileligimde gelmemişti bilmiyorum nişan gelince doğum hemen başlar mı 🌺
Bulutsevdasi Zeynepsami 36+2 de Nisan geldi. Ne açılma var ne sancı. Nisan geldiği zaman iki gün hafif bel ağrısı ve sancı çektim ama sonra oda gitti. 37 oldum. Hala bir belirti yok. İnsallah yakın zamanda doğar bebiş.
Defnemom Zeynepsami benim sabah 8de gelmişti ıkındı 16 da doğum yapmıştım sancin falan var mı benim sancimda vardı
Cennet-polat Zeynepsami sadece Nisan gelmesinin bı zararı yok bazen 1hafta sonrada olabiliyormuş sancilar düzenli ve suyunuz gelene kadr bekleyin derim gitmenize gerek yok bence
Ezgiparlak 37+4 de benim geldi iki gün önce yani agrım felan vardı ama geçti şimdi hastaneye git diyende var ama gitmedim ben napıcam bilmiyorum sancımın suyumun gelmesini bekliyorum evde 🤗 hemen başlamadı yanii
Zeynepsami Ezgiparlak Ezgiparlak Bende gitmiyorum evdeyim ama ilk gebeligimde sancimi hissetmedim kontrol için gittim 7 cm olmuş hem doğuma aldılar yine sancı hissetmezsem diye tedirginim 😊
Ezgiparlak Zeynepsami vallahi evin az bi işi kaldı o bitsin akşam üstü kötü olursam direk gideceğim ayaga kalktıkça bacak aram ağrıyor bebek baskı yapıyor gibi hissediyorum bakalım 🤣
merve3334 Zeynepsami açılmayı nasıl görüyorlar alttan muayene mi oluyorsunuz nst de mi çıkıyor hep merak etmişimdir ya
Zeynepsami Ezgiparlak Bende dün bitirdim işleri çok şükür 🙏😂 ama bak bugün çok iş yapma ben gibi son dakikaya kalma😂
Ezgiparlak Zeynepsami sorma vallahi her güne bi yer bırakmıştım bugünde eşim müsait olunca camları halledicez süpür sil bitti sonra kızımın doğmasını bekliyeceğim😊😊 akşama doğurmazsam🤣
Ezgiparlak Defnemom ay ne güzel aynı gün maşallah iki gün geçti benim ama bugun bebek baya aşagıda gibi elimle yokluyorum da bakalım ne zaman gelir
Zeynepsami Defnemom Hafif hafif karnım ağrıyor geçiyor düzenli değil ama . Bide ben ilk dogumumdada sancı hissetmedim yine öyle olabilir mi ki🤔🌺
Defnemom Ezgiparlak otur kalk böyle spor yapar gibi insAllah az kalmış bak gelir seninkide bugün yarın takipte kal bide sancin geldiğinde hemen hastaneye gitme 5 dakikada 1 gelirse sanci o zaman git doğum sancısı başlamış olur ben sancıyı evde çektim hep 5 cm açıklıkla gittim 30 dk kucağıma aldım bebisimi inşallah ikincide öyle kolay olur
Ezgiparlak Defnemom ohh maşallah valla nişanımın geldiğini gördüğümden beri durmuyorum temizlik yaptım ellerimle yer sildim squat pilates yapıyorum ayaga kalktığımda yanmam ve agrım oluyor ara ara sancım oluyor bugünde evi temizledim duşumu aldım bekliyorum heran hazırda☺️☺️
Zeynepsami Cennet-polat Valla bekliyorum işte biraz tedirgin oldum ama sancı falan gelirse giderim 😊🌺
Zeynepsami merve3334 Alttan bakıyorlar canım nst sadece hareketlere sancıya kalp atışına bakıyor ama ebe alttan eliyle ölçüyor açıklığı 🌺😊
Defnemom Zeynepsami ayy sanci çok kötü ya benimde ikinci gebeliğim ağrın 5 dakikaya inerse falan git hastaneye bazılarında sanci yerine ilk ağrı oluyormuş