Liyaa Hanimlarrr yoğun isim kararsiligi arasından 3 isim arasında kararsız kaldim😅😅büyük başarı. 1)Yağız Kayra 2) Toprak Kayra 3) Kerem Kayra Sizce hangisi????
Liyaa zehranurr zehranurr Hdhdhd😂ilk kura çektik yopraky Kayra çıktı. Eşim çok istiyordu. Sonra baktı ben pek sevinemedm tekrar çektik. Bu kes Yağız Kayra çıktı😂😂😂 ama bu kez de eşim çok istedi ötekini diye içime sinmior😅😅😅😂😂
Liyaa Zeyzey97 zehranurr Hdhdhd😂ilk kura çektik yopraky Kayra çıktı. Eşim çok istiyordu. Sonra baktı ben pek sevinemedm tekrar çektik. Bu kes Yağız Kayra çıktı😂😂😂 ama bu kez de eşim çok istedi ötekini diye içime sinmior😅😅😅😂😂
Liyaa Elsu26 zehranurr Hdhdhd😂ilk kura çektik yopraky Kayra çıktı. Eşim çok istiyordu. Sonra baktı ben pek sevinemedm tekrar çektik. Bu kes Yağız Kayra çıktı😂😂😂 ama bu kez de eşim çok istedi ötekini diye içime sinmior😅😅😅😂😂
Liyaa Elsu26 jdjdjdj😅Kayra da benim yıllardır beğendiğim bir isim. Toprak Kayra abes mi duruyor acaba😅😅ilerde oğlumla toprammm diye dalga geçerler mi diye dusunuorm
Elsu26 Liyaa ahahahahaa hiç aklıma gelmemişti ama olabilir 😂😂 ben hem eşinizin hem de sizin içiniz de kalmasın diye diyorum 😊