Meryemecrin 38+5 günlük olduk bu hafta içi herhangi bir belirti olmasa doktorum cuma günü kontrole gelmemi söyledi. Zaman geçmiyor bekliyoruz
Melikegb Ceylan12 aaa doğurucak valla allah yardimcin olsun canim haber ver bi avazda sag saglim al kucagina inşallah
Buketk Nebiyeee ya çok kötüyüm geceden beri çocuk resmen alt tarafimda baskı yapıyor oksuremiyorum bile korkuyorum yürürken kalakaliyorum doğuracak miyim acaba ne bu sence ya da bilen var mı
Asli2663 Melikegb artık gelsin istiyoruz😊 zaten uyku falan kalmadı bari onun yüzünü görerek uykusuzluk çekelim ❤️ Hadi inşAllah yarın kontrolümüz var teyzesi
Ceylan12 Melikegb dr gitim 1cm aciklik var dedi eve git sicak dus al sancin fazlalastinda gel dedi ama cok sidetli agrim var
Melikegb Buketk korkma canim bol bol dua et sabret sağlıkla kucagina almayi düsün sag saglim kavusursun inşallah 💕
Momsbaby Melikegb 38 haftalik olduk bugun artik dogsun istiyorum gecen hafta cati muaynesi oldum 2 cm acikligim varmis ama sancim felan hic biseyim yok bekliyorum oyle