Sldaygn @Melikegb 37+3 sıcaklar mahvetti bakalım ne zaman gelecek kızım gelsede sevsem artık diyorum😊
Melikegb Sldaygn evet bende Antalyadayım evden dısarı cıkamiyorum . Klimayla aramda güclü bi bag olustu 😂
Melikegb Ceylan12 korkma canim benimde ilk gebeliğim elbet dogurucaz sağlıkla kucağimiza alalim inşallah 😊
GecesMom Melikegb ayy bana 30 dan sonrası geçmemeye başladııı 😫 günler hafta gibi geçiyo ya noldu böyle 😂
Asli2663 Melikegb artık gelsin istiyoruz😊 zaten uyku falan kalmadı bari onun yüzünü görerek uykusuzluk çekelim ❤️ Hadi inşAllah yarın kontrolümüz var teyzesi
Melikegb yakamoz bende sen gibi gelir diye iş görüyorum boş durmuyorum hazır bi sekilde bekliyorum ama yok oğlanlar gec gelir derler bakalim öyle mi olucak acaba
Cansum1 Melikegb hayır ben almadım doktorum dedi 3 5 cm açıklığın olursa yatışını yapıcam dedi çatı muanesinden snra
Melikegb AslhanDzenli bizde de öyle ama erkekler gec gelir derler ya acaba öyle mi olucak diyorum bi yandan da
AslhanDzenli Melikegb Valla annem bana 39+6 da doğum yapmış iki erkek kardeşim var ikiside tam 20 gün erken doğmuş .. Kız ya da erkek erken geç doğar diye düşünmüyorum hiç o yüzden ama gelişimini tamamladığı şu günlerde hayırlısıyla gelmesini istiyorum artık 😏😍