Cicikus1 Kızlar iki gündür göz yaşarması ve burun akıntısı yaşıyorum. Malûm ilaç alamıyoruz, sürekli terliyorum sıcak bi yandan hastalığın verdiği ter bi yandan. 7 ayligiz, ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.
[silindi] Cicikus1 Ben yeni atlattim gribi canım. 4 gün sürdü sesim gitti burun tikaliydi gözlerim yanıyordu dediğiniz gibi burnumu sürekli deniz suyuyla temizledim boşalttım limon yedim portakal yedim yoğurt yedim ve klimadan uzak durdum birkaç gün yeni iyilestim. Klima açıksa sürekli kalın giyin derim beni klima hasta etti çünkü. Geçmiş olsun🙏
Se3008 Cicikus1 suan bende de var hapsirik burun tikanikligi nezle gibi .. ihlamur, bal,limon,zencefil, iciyorum. C vitamini olarakta portakal,limon .. burnumada tuzlu su cekiyorum insallah hemen gecer 10 gun sonra dogumum var 😔
Cicikus1 Kızlar yok mu hiç tavsiyesi olan? Doktorum sıvı tüket sağlıklı beslen parol veya minoset alabilirsin yazmış. Ama başından geçenler yazarsa çok sevinirim.
Cicikus1 [silindi] sanırım beni de klima hasta etti. Evimizde yok ama kayinvalideme son birkaç gün gittim ve klima açtık ondan sonra böyle göz akıntısı burun akıntısı başladı. Parol falan almış miydiniz?
[silindi] Cicikus1 hayır ben hap yutamıyorum fobim var maalesef. Ama çok meyve yedim bide akşamları eşime çay demledim bende ılık suya limon sıkıp içtim👍
Cicikus1 Se3008 Evet hapşırık arada bi öksürük ve sürekli bir burun akıntısı. Ben de nane limon içtim şimdi et suyuna çorba yaptım. Inşaallah en kısa sürede iyilesirsiniz ben 7 aylığım ama hamileyken ilk kez hasta oldum ilac hemen alırdım normalde ama şuan sadece parol 🙁