Melisa35 Kız bebek hareketleri mi erkek bebek hareketleri mi erken hissedilir ? 17+4 haftalık hamileyim herkes nasıl hissetmedin diyor karnımda çıkmadı 😂
suscarparimm Melisa35 Fark etmiyor ki kız erkek 18-24 haftalar arası hissediliyor genelde hissetmemeniz gayet normal 😊
Mlk_93 Melisa35 benim bebeğim kız ben biraz geç hissettim. Eşimin kuzeninin bebeği erkek o benden 1 2 hafta önce farketmişti ve de erkek bebek daha çok hareketli oluyor
Kuben Melisa35 ilk bebekte hissetmemeniz çok normal. Ben 19da hissetmiştim 🥰 çevreye bakmayın bana da 12. haftadayken nasıl hissetmezsin diyorlardı 😃 bu arada cinsiyet ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum
Mlk_93 Melisa35 19. Hafta da hatta ilk emin olamadım o kadar hafif vurdu ki tekmeleme mi dönme mi anlamamıştım bile
suscarparimm Melisa35 ben 42 de doğuma gittim 25 haftalık gibiydi göbeğim takma iç karnın geniş demek ki 😘
Kuben Melisa35 İnşallah 🤲🏻🥰 çevre ne yazık ki öyle ya 40 günlükken pıt pıt hissettim diyen vardı benim çevremde. Ama araştırdım öyle bir şey yokmuş. O yüzden siz de rahat olun tadını çıkarın 🥰
Sevib Ben 18. Haftadayım şuan bazen uzanınca garip bişey hissediyorum ama o mu bilmiyorum 16 haftadan önce hissetmek imkansızmış kızlar ancak 2. Gebeliğiniz olursa hissedebilirmişiz rahim ancak hissetmeye başlıyormuş 16 dan sonra
Nurhanimm Melisa35 oyle bisey yok kisiye bagli ben 4.5 ta hissettim eltim 5.5 ta kisisel tamamen bebegin cinsiyetiyle ilgisi yok
AysezulalGvn Melisa35 ben 19+3 te hissetmiştim 18-24 arası hissedilir merak etme yakında hissedersin :)