ecee_bent1 25 Temmuz beklenen adet günü,gerçi hiç beklenen de gelmedi de bu sefer aklımı karıştıran belirtiler🙄
Fatnur38 Valla kızlar bende 27 sini bekliyordum dün adet oldm 4 gün erken geldi anlamadm cokta kanamam yok
Barlas_mom Fatnur38 25 Temmuz benim yaklaşık 4,5 gün önce öğrendim test yaptım silik çıktı beta baktırdım 112 🤗☺️
Barlas_mom Fatnur38 bakalım inşallah keseyi ve kalp atışını da duyarım 🙏🏼☺️ Erken öğrenmekte insanı tedirgin ediyor ama ilk olunca heyecan dan susamıyorsun işte allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏼
Fatnur38 Barlas_mom olsun canm kafana takma tadını cıkar anı yaşa cok şükür bugünleri gördün insallah darısı bütün gönülden isteyenlere olsn
Pembepanterr Fatnur38 Sadece arada belime adet sancısı gibi ağrı vuruyor uzun süredir 26 Temmuz adet tarihim ama ben dayanamayıp test yaptık silik çıktı 27sinde kan vermeye gidicem hem 1 gün gecikme olucak eğer gebelik varsa bakalım hayırlısıyla 😊😃
Fatnur38 Pembepanterr hayırlı olsn canm saglıkla al kucagna insallah banada nasip olur bnde 27 si bat tı ama dün oldm 4 gün erken geldi cok Bi kanamam da yok pazartrsi doktora gidicm
Pembepanterr Fatnur38 Allah razı olsun balım amin 🧡Rabbim isteyen herkese nasip etsin kuzum hep dualarımda evlat bekleyen anne babalar rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun🌸
Baharyzcici Benim 25 kizlar bel ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı var adete 4 gün kala test yaptım negatif çıktı bakalım hasta olmazsam pazartesi doktora direk
Barlas_mom Atlans bak canım regl 4 gün kala yaptığım test https://resimyukle.io/r/boU0QvDGLP Şimdi belki daha koyu çıkar ☺️