Nurcakmakk Kızlar cumartesi sabah dogum yaptım sezeryan ama hala sütüm gelmedi çocuğuma mama vermek zorunda kalıyorum sezeryan olupta sütü gelmeyen birşeyler deneyip sütünü getiren var mı lütfen yardımcı olun psikolojik olarak çok çöktüm 😭😭🙏🏻
Glsnisa14 Nurcakmakk arkadaşın 1 gün gelmedi canım duş almam gerek bir de meme hizasında sırtına birisi baş parmağı ile masaj yapsın. Su ve hurma tüket gelir inşallah
3506 Nurcakmakk Bol su ve stres yapmamaya çalışın. Marul yiyin. Ama her halükarda bol su tüketin. Aşırı posalı gıdalar şu aşamada kabızlık yapar, dikişleriniz için çok sıkıntı olur. Hoşaf için , kayısı, elma , üzüm parçaları olan hoşaf tüketin. ♥️
BusraUras Nurcakmakk ilk önce psikolojinizi toplayın. Sütünüzün gelmemesinin ilk sebebi bu. Her gün ılık duş alıp sıcak su ile göğüslerinize süt sağıyormuş gibi masaj yapın 3 5 dk. Bol su için. Ev yapımı hoşaf için. Dere otu yiyin. İçinizide ferah turun gelir inşallah sütünüz. Ben normal doğum yapmama rağmen sütüm 3. gün geldi tam anlamıyla.
Nurcakmakk Glsnisa14 20 saat normal doğum sancisi çektim sonra dayanamayinca sezeryana döndük doktorum stres yapma gelir dedi ama gelmiyor çok üzülüyorum bebeğim emmek isyiyor veriyorum mememi ama sut yok duş sürekli alıyorum sıcak suyla su hurma sürekli yiyorum ama gelmiyor 😭
mrs_elisah Nurcakmakk stres asla yapma. Sütüm düşmanı stres uykusuzluk yorgunluk. Sürekli dinlen uyu stresi siniri at kafandan
Nurcakmakk BusraUras çok teşekkür ederim Allah razı olsun lütfen dua edin banada Allah rızası için 🙏🏻❤️
Glsnisa14 Nurcakmakk üzülme ne olur o masaj tekniğini denet muhakkak. Sütyen hizasında baş ve işaret parmaklara sırta masaj
3506 Nurcakmakk İnşallah gelir gelir, annem diyordu ki ayyy sütüm maşallah taşıyor bol bol geliyor de gelmese bile 😊 Sanırım eskilerin kendilerini psikolojik onarma yöntemi 😇
DNZMHMHT Benim eltimde doğum yaptı süt gelmedi 2 gun boyunca duş alınca gelmeye başladı ama. Bulgur soğan bol bol su süt sütlaç pekmez pekmezli yumurta yeşillik boyle seyler tüketim gelmese bile sıksık emzirin bebek ceksın yani. Hide biz bebeği kulak t3stine gördüğümüz de cocuk doktoruna süt yok dedik ücretli alınan bir damla yazdi onu aldık cok şükür şuan bildigin önünden taşıyor sütu
Nurcakmakk DNZMHMHT teşekkür ederim tavsiyeleriniz için Allah razi olsun inşallah benimde gelir lütfen dua edin bana 🙏🏻 o damlayı banada söyleyebilir misiniz lütfen
Rabianurum52 Nurcakmakk cnm.süt arttirici cay var eczanede satilioo bakk gazz giderici cay da var.. all.kullan cnmm kiyamam ben bebegin ac kalmasin..
Nurcakmakk Rabianurum52 mama veriyorum ama kendi mememi istiyor veriyorum ama sut gelmiyor içim gidiyor bu sefer ağlamaya başlıyorum rezene çayı aldık pazar gününden beri içiyorum
Nhrync Nurcakmakk canım benimde ilk gebeliğimde normal doğum yapmama rağmen gelmemişti senin gibi psikolojik olarak çok etkilenmiştim . Göğüs masajı gördüm nette süt gelmesi için göğüs masajı, banyo yapıp onu yaptım sütüm gelmeye başladı o zaman . İnternetten bir bak kuzum .
BusraUras Nurcakmakk rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah. Tez zamanda sütünüz gelir inşallah kokrmayın.
Rabianurum52 Nurcakmakk cnm.sn.bole uzulir takarsan kafana sutun gelse bile geri gider üzuntuden sütün kesilir.. eczanede süt arttirici ve gaz giderici cay var al ic..