Ebruaksoylu Meltem_gokseninallah sağ Salim kucaniza almayı nasip etsin inşallah darısı bize inşallah 🤲
-Cansu- Meltem_goksenin ederiz canım sağlıkla kucağına al inşallah 🤲 sancın fln mi vardı da verdiler suni yoksa açılma başladı diye
Meltem_goksenin -Cansu- çokk teşekkür ederim 😇💜💜sancım maalesef yoktu..sma suyum btmek üzere o yüzden doğumu başlattık..37+3😇💗💗
-Cansu- Meltem_goksenin yaa ne güzel bizde 37+2 bir an önce doğurmak istiyorum bende 😍 suyun sızma mı yaptı sen mi fark ettin canım doktor mu anladı muane de. Biraz çok soru sordum ama 🙈
Meltem_goksenin -Cansu- 30.haftadan beri azdı suyum canım😇 hoca daha fazla riske atmsk istemedi 😇💜 ama suni sancıyı çok az veriolar bebdğim kalp atışına etki etmesin diye..inşallah tez vakit açılmsm olur 😇💜💜🤲🏼
Meltem_goksenin Dilek0809 iilk gebeliğimden rahim ağzı yumuşskmış bi cm di .ilk geldğimde şimdi ne kadar oldu bilmiyorum 😇
Dilek0809 Meltem_goksenin benim de rahim ağzım kısa diye hep tedaviler uygulandık şimdi de açılmıyor zorunlu doğum başlayacak gelişim geriliği çıktı bebeğimde açılma olmadan suni verilince neler oluyor merak ettim
Meltem_goksenin Dilek0809 bana çok azzz verdikleri için ara ara sancı girio bide sürekli alttan muane..işte normal doğumun kötü yanı bebek ne zaman isterse o zaman gelecek😇🌸🌸🌸