Merhaba kizlar🌸 12 mayis dogum yaptim ancak firsat bulabildim yazmaya.
38 haftalik hamileydim gece baya selale gibi suyum geldi😁 biraz bekledim hastaneye hemen gitmek istemedim ama yinede arayip sordum neolur nolmaz gel dediler. Bu arada Belcikadayim ben. Son gunlerde adet agrisi gibi karnim agriyordu fakat sanci yoktu. Hastaneye gittigimde hic acikligim yoktu. Bekledik o yuzden, normalde 24 saat icinde dogum yapmam gerektiginu soylediler. Hastane odasinda comelme vesayre hareketleri yaptim sancim baslasin acilma olsun diye fakat oglen 3 oldu hala hicbirsey yok. Acilmam 2 cm olmustu sadece. Doktor sordu beklemek istiyormusun yada suni sanciyla hizlandiralim mi. Bende artik beklemekten yorulmustum. Duzenli sancim yoktu bir kac kez 60 lara kadar kendi sancim oldu oda hic agrili degildi. Neyse suni sanciyi kabul ettim ve okadar agrim vardi ki dayanamadim. Suni sanciyi 1 saat taktiktan sonra epidural istedim. Hemsire agrim cok oldugu halde birde yukseltti suni sanciyi daha sik girmeye basladi. Allahtan anestezici hemen geldi ve baya rahatladim epidural takildiktan sonra suni sanciyi sona verdiler karnim kasiliyordu ama agri hissetmiyodum. Aksam 6 da tekrar alttan muayene ettiler ozaman direk 10 cm olmustu. Baya hizlandi suni sancindan sonra. Boyle olunca biraz daha oturur pozisyonda beklettiler bebek tam insin diye ve 1,5 saat ikindim kafasi gozuktu bebegimin ama cikartamadim bir turlu o yuzden kesik attilar ve dogurdum. Cok uzun surdu kendi sancim ne yazikki gelmedi ama ondan sonra hizli gecti. Epidural sayesinde cok rahattim. Turkcem
cok iyi degil o yuzden boyle yaziyorum🌸