Semrahsnbt Kuben bende oturarak kılıyorum . Eğilip kalktıkça karnıma kramplar girmeye başlamıştı . Şimdi 38 haftalığız ama bende 32 haftalıkta falan başlamıştım sanırım oturarak kılmaya
Umut-Mucize Kuben evet o şekilde 32 haftaya kadar normal kılıyordum. Sonra kasık ağrılarım başlayınca sandalyede masa secde ederek kılmaya başladım. Rabbim niyetimizi biliyor. Kabul etsin inşallah
Kuben Asel05 Aslında acı ve sızı olmuyor. Ayakta rahatım tek sıkıntım secde olduğu için sorduklarım ayakta devam et diyor ama artık oturacağım
Kuben Nisa1Aras2Seyhan Ya insanlar oturarak namaz deyince çok müşkül durumda olman gerekiyormuş gibi yaklaşıyorlar. Evet rahatım otururken kalkarken zorlanmıyorum bir tek Secde zorluyor. Ama artık oturmaya başlayacağım sanırım. Teşekkür ederim🥰 Allah kabul etsin
Nisa1Aras2Seyhan Kuben hayır siz secdeye giderken falan Allah korusun bebebge kordon dolanabilir ben şuan 5 gündür dediğim gibi krapmtan dolayı yapamadım daha fazla surmesin istiyorum oturarak kilicam inşallah hiç kilmasak göremi yanlış ben teşekkür ederim
Kuben bircivcivannesi Sorununuz geçince ayaktaya döndünüz yani bebek için sıkıntılı bir duruş değildir o zaman değil mi ? Maşallah sizin de az kalmış 🥰 Allah kabul etsin 🤲🏻
bircivcivannesi Kuben aksine secde pozisyonu doğum yaklaşınca açılmayı artıran bir pozisyon bebek makat gelişse onun dönmesini de sağlıyor her türlü şifa yani 🙃
Kuben bircivcivannesi Doğru gerçi bunu duymuştum. Sağlıklı rahat doğumunuz olsun inşallah 🥰 Teşekkür ederim
Gururunannesi Kuben evet rükûda dizime kadar hemen eğilirken. Secde de elimi yere koyup sırtımı tam eğiyirum. ama maalesef kafamı yere vuramiyorum
zuhal2012 Kuben benim hamılelıgım başından beri riskli o yüzden ben 6aydır oturarak kılıyorum o bebekde size Allahın emaneti iyi bakmak zorundasınız rabbım gözümüzle bile gerektıgınde kılmamıza izin vermişse gayette sizde tehlıkeye atmamalısınız
Kuben zuhal2012 Evet haklısınız. İki saniye süren secdenin bir tehlikesi olmaz dedikleri için aklım takıldı fikir almak istedim. Oturarak devam edeceğim artık. Size de çok geçmiş olsun 🥰
Smsevde Kuben evet evet ayakta kılıyorum hala kalkmakta bi sıkıntı yaşamıyorum. Dediğim gibi secde anı zorluyor tabii ki kocaman göbek sonuçta bacaklarımı açıyorum göbüş ortada rahatça oluyor😂