Mervenur26 Merhaba kizceler cuma (nikahimiz) ve cumartesi (dugun) gunu esimle yildonumumuz biz cumartesi kutlamayi dusunuyoruz napabilirim fikirlenirize ihtiyacim var siz neler yaptiniz
Mom54755 Mervenur26 benimdw 15 gün oluyor 1 sene olalı romantik bi masa hazırladım yemek pasta hediye aldım hediyeyi masanın üstüne koydum eve geldiğinde ışıklaru kapattım mumlar yanıyordu birde şarkı açmıştım
GLshkrasln Mervenur26 bizim kız tam da evlendigimiz güne yada bir iki gün sonrası denk geliyor ya ben ne yapacağım onu düşünüyorum gerçi en büyük hediye o olmuş olacak zaten de 🙆🏻♀️🧿😂
zeynepemiromer Mervenur26 en mantıklısı evde masa hazırlamak güzelce giyinmek ve o geceyi ikinize ayirmak bende onu yapacağım büyük ihtimal 😍
Mervenur26 GLshkrasln yaaa cok tatliii rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin yavrunu 💕🌸 en guzel hediye yavrunuz🤍
zeynepemiromer Mervenur26 vallahi canım başka da ne olabilir ki birde zaten hamileyiz anca bu olur ve benim bebeğim yildonumunden hemen 4 5 hafta sonra geliyo yani çok ağırlaşirim o sıra