BusraUras Fiknet ben sleepy natural ile başladım 12 gündür kullanıyoruz çok şükür şimdilik bir sıkıntısını görmedim.
Beyzan Fiknet ben büyük oğluma sleepy ile başladım sonra natüral çıktı ona geçtik. Çok şükür pişik vs olmadı güzel bir bez. İkinci bebeğime indirimden bio natüral aldım o da çok güzel. Islak mendil de sleepy. Özetle evde her şey sleepy 😃
Nurtrky Neyle başlarsan bebek alışır öyle gider diyor herkes ben onun için prima almayı düşünmyem sleepy başlıcm gibi
Periperihan Nurtrky yoo alakası yok ben dörde gebeyim canım Prima ile başlıyorum çünkü diğerleri pişik yaptı 3 aydan sonra slepyy molfixs canbebe ne varsa karışık yaptim valla bişi de olmuyor
Fiknet Beyzan sleepy sızdırma yapıyor dedikleri için korktum açıkçası böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba?
Beyzan Fiknet bir kaç sefer yaşadım ama onda da uzun sure bezle kalmıştı ve gece üşümüştü. Üşüme sorunu çözülünce bir daha sızdırma olmadi
Nurtrky Periperihan iki arkadşmda değiştrmedi sonra ya bende korktum ondan aslında bnde ilk prima istiyrm artk baklm sizinde iyi tecrübeniz valla😂 herkes farklı diyor napsam bilemdm
mrs_elisah Baby me çok çok memnunum. Pişik taşırma sızdırma yapmıyor. İçeriği temiz fiyatı gayet uygun
Periperihan Nurtrky canım her çocuk farklı tabiki ama Prima en iyisi sonra slepyy geçiş yaptım sonra her marka kullandm dorduncuye gebeym bunda da o sklde olucak 😂