Shylaaa Canerkan1 ben oksapar kullanıyorum ne yazık ki doktorum büyük ihtimal sezeryan bebeği riske atanan iğneyi kesip dedi. Kesmeden de doğum olmuyor 38+3 te alınır gbi ☺️
Canerkan1 Shylaaa tabiki bebek için ney daha iyiğse o benim ilki normal buda öyle olacak ama şimdiki aklım olsa ilkini sezaryan doğururdum bunuda
Canerkan1 M_agayeva bende çok istiyorum yinede hayırlısı sağlıklısı oğlum var kıza bu yüzden çok hevesliyim
Emel123 BallyavruM haha katılıyorum. Benim oğlum olcak inş. Kime sorsam önce kız dediler, 25 haftadan sonra sapır sapır hepsi erkek bebeğe döndüler 😂 ben de bu yılı erkek bebek yılı ilan ettim 😂😂
Melek3 Canerkan1 Aynen evlat tabiki ayrımı hiç bir şekilde olmaz bakalım ilk sağlıkla kucağımiza almayı nasıp etsn
alyaninannesi2 Umudayolculuk36 yooo geç değil 32 haftada başlayıp hızlı hızlı alanı gördüm eksikleri. Ama erken başlamak daha iyi Sanki hepsi birden ağır gelir
Umudayolculuk36 alyaninannesi2 maddi olarak zor olur evet birde telaşe olur diye düşünüyorum bugun emzik saklama kutusu bile gördüm gerekli bence😂😂incecik detay ama unutulabilir
ElifB08 Canerkan1 kimin çevresinde daha çok cinsiyet doğarsa o senesidir 😂 mesela benimde hep erkek kendim dahil 😅