Kavakyellerihercai ahh okurken kendimi gördüğüm bir yazı daha, canım arkadaşım Rabb’im sabırlar versin, hayırlısıyla bizlere de güzel günler göstersin, bu acıyı yaşadığım için seni anlıyorum 3 kez kimyasal gebelik, 1 zorunlu kürtaj oldum sonrasında 5.de her şey yolunda iken bugün yarın normal doğumu beklerken kordon dolanması sebebiyle kızımızı kaybettik, çok acı çok.. ama bizlerinde imtihanı bu işte. Şimdi ise 6.kez hamileyim, kızımdan hemen sonra hamile kaldığımı öğrendim, dışarıdan millet oo hemen hamilesin gözüyle bakıyor ama yaşayan biliyor işte, en başından beri düşük riskim var neler dediler, kimyasal, dış gebelik her ihtimali dediler, 5 ay sürekli hastanede yattım kanamadan dolayı ama regl den daha yoğun hasta bezleri kullandım o derece, hamd olsun bebek büyüdükçe kanama alanı da kanama da geçti şimdi 26 haftadayım, hasretle kızımızı bekliyoruz, elbette diğer evladımızı unutmadık onun acısı bir ömür kor gibi kaldı, ancak Rabb’im e şükürler olsun bize yine evlat sevinci yaşattı, inan bana seni en iyi ben anlarım, lütfen Allah a sığın, başka kapımız yok, veren de o alan da, kendim dahil herkese dua ediyorum, yüce Rabb’im hepimize hayırlısıyla o güzel günleri de göstersin, tüm kalbimle ağlayarak şu an size de dua ettim 🤲❤