Berna02 Kızlar henüz 5 haftalık gebeyim ama aşırı kabızlık durumum var . Ayrıca büyük abdetstten sonra makattan kanamalarim çoğaldı hamilelikte başladı bu. Bı öneriniz varmı acaba ?
BusraUras Berna02 bende aynı durumdaydım. Kuru kayısı yedim bol su içtim. Birde doktorum vitaminlerimi değiştirdi. Çünkü en büyük sebebi içtiğim vitaminlerdi benim kabızlığımın. Doktorunuza sorun belki sizde de benzer bir durum vardır.
nlycltk Berna02 gün kurusu ile kuru kayısı geceden ayrı bardaklara ısla sabah kalktığında ilk sularını iç sonra içine koyduğun meyveleri ye bende de olmuştu 2 gün yaptık bunu hemen söküldüm inşallah sana da faydası olur
Seda_nrr Berna02 canım benimde kabızlığım vardı yanlış hatırlamıyorsam 8-9 haftaya kadar sürdü sabahları aç karnına kefir içtim mükemmel geçirdi
Selin12- EsmanurTrlBykl siyah kayısı var kur onu alın sabahları bir bardak suyun içinde için ve bol bol su için
Selin12- Bende aynı durumdayım sizinle erik ve kayısı ise yarıyor birde kefir aç karnına içince çok işe yarıyor ben yapıyorum Bende işe çok yaradı