Melocans Kızlar selam. 20+6 günlük hamileyim havuza girdim ve ertesi günü açık renkli çok az kan geldi boyle su gibi de varla yok arası.. doktora gitmeli miyim ? Bebeğe bisey mi oldu acaba
Purpura26 Melocans Havuza girmek yasak enfeksiyon açısından. Doktoruna danışmadın mı girebilir miyim diye?
Rusen96 Melocans kanamanizin havuza girmenizle alakali degildir diye düşünüyorum ama kanamaniz varsa zaman kaybetmeden doktora görünmelisiniz. Kendi doktorunuz olmasa bile acile gidin derim çünkü gebeligin hangi dönemi olursa olsun lekelenme kanama normal kabul edilmez
Tgb91 Purpura26 Melocans kanamanın havuzla bağlantısı yokdur bence ben 1 aydır havuzdayım tamam havuzumuz müstakil ortak kullanım değil doktorumda bir zarar görmedi girmemde
Mltm07 Purpura26 doktorum bana güvendiğin yerlerin havuzuna girebilirsin dedi yasak değil sık denetlenen havuzlar
Purpura26 Mltm07 Nerden bilcek nerenin güvenli olduğunu. Herkes aynı anda giriyor sonuçta ve klorla temizleniyor havuzlar
Mltm07 Purpura26 üslubunuza dikkat edin az kullanılan bir çok havuz var sıkı denetim yapan 5 yıldızlı otellerde var siz bilmiyorsunuz diye herkes bilemeyecek diye birşey yok yazın başından beri yılalrdır gittiğim güvendiğim yerlerde havuzda yüzüyorum hiçbir sorun yaşamadım.
Mltm07 Purpura26 bilgisizsen yorum yapma gebelikte riski olmayan insanlara yasak diye birşey yok herşeyi abartmadan yapabilirler dikkatli olarak ona bakılırsa ilişkidede enfeksiyon riski var doktor tüm gebelere yasaklıyor mu? Bilmediğin bir konuysa gereksiz konuşma.