Semakaya58 agrilariniz varken dinlen yani demek istediğim yatarak gecirmeyin hep kendinizi iyi hissettiğiniz de koridora koşun yani yürüyün 🙂 göğsunuzu uyusada tutturun mamaya kendinizi yaslamayin emin olun dünyada ki en büyük rahatlık anne sütü ağlasada ver uyusana ver kucağında uyusun ten teması yapın kokunu alsın gogsunuzu ona öğretin benimde kızım kucagimdaykrn meme ağzında uyurdu burnunu sıkar verirdim ağlasin ağladıkça gelişicek ama mama en son çareniz olsun göğsunuzu verin yarin toparlandiginizda 1 2 aylık olduğunuzda anne sütünün nasil kolaylık olduğunu anlicaksniz 3 4 aylık olunca gece mama yapmaya fırsatınız olmicak ağlamaya başlayınca sesi kesilmiyor bebislerin ama gogsunuzu tutarsa agladi cikae ver hemen dünyada en büyük kolaylık benim göğsümü çekmeye başlayınca ben elektirik çarpmış gibi oluyorum öyle parcalaniyodu annem bağıra çağıra verdirtti iyikide yapmş gece gündüz dışarıda içeride agladi veriyorum ağzına susuyo sütüm yetmedi diyede düşünmeyin böyle düşünürseniz sütnuz de olmaz pozitif enerji mutluluk bu bebeğinize de geciyo ve bebeğinizin şuan midesi kiraz çekirdeği kadar ve sütünüzun yetmemesi imkansız ki varsa sütünüz yetiyodur ona bende hastanede aynı şeyi yaşadım doktorum gülerek onun midesi kiraz çekirdeği nasil doymasın dedi 🙂 karnını doyurdiktan sonra omzunuza koyup sırtına yavaş yavaş vurarak gaz çıkmasına yardımcı olun gazı olduğu için de ağlayabilir