seldaas Kocaeli acıbademde doğum yapan varmı? Bana bebekle ilgili hç bişey getirmenize gerek yok dediler ben de hazırladığım herşeyi çıkardım çantamdan tek kendi eşyalarım kaldı. Doğum yapmış tecrübeli anneler varsa paylaşabilirmisinz??
Esma97- seldaas ben yapmadım ama Acıbadem’in bebekle ilgili Her ürünü karşıladığını duymuştum . Bence hastaneye gittiğinizde tek tek hangi ürünleri karşılayacaklarına sorun kendiniz gerekli gördüğünüz bişey olursa götürürsünüz 😊
Dilan2141 seldaas merhaba bende kocaeli acıbadem de doğum yapıcam neleri veriyorlar. Çantasında neler oluyor.
seldaas Dilan2141 merhabalar doğum yaptınız mı? Doğum için mor bi çantanın içerisinde hastane çıkış seti pişik kremi göğüs ucu kremi şampuan (mustela) bez ıslak mendil anne için lohusa pedi veriyorlar her kirlendiğinde de bebeğin kıyafetini değiştiriyorlar onlarda sizde kalıyır. Ben bebek için pek bişet götürmemiştim. Siz yine de bir tane hastane çıkış seti koyun bence
Dilan2141 seldaas çok teşekkür ederim 1 aya doğum olacak bazı şeyleri boşa almıyım o zaman. Teşekkür ederim 😇😇