FerideMustafazade benim eşim özel harekat 2.5 yıllık evliyiz denedik evlediğimizden beri hamile kalamıyordum ama eşimde doğru düzgün yanımda olamıyordu hep dış göreve gidiyordu gitti mide 3 aydan aşağı gelmiyordu ama etrafımdaki herkesin bebeği oldu ben çok ağlıyordum doktora gidiyorduk bir problem yok diyip gönderiyordu en son eşime dedim ya benden boşan yada beni bırak ben çok yıprandım sana çocuk veremiyorum dedim o ağladı ben ağladım ben çocuk falan istemiyorum sensiz olmakta istemiyorum çocuk falan umrumda değil dedi sonra bolur bidaha dontora gidelim dedim bu arada bende yumurtalık kistinden ameliyat olmuştum doktora kontrole gittik herneyse baktı etti dediki seni kapalı ameliyat etmem lazım rahimde gebeliği engelleyen durum ne var bakmam lazım ha ben istemiyorum diyorsan sana yapacağım tedavinin anlamı yok direk tüp bebek yaptır uğraşma dedi çıktık ordan ama ben nasıl ağlıyorum eşimde bana kızdı sanki sana kısırsın mı dedi bidaha buraya gelmem saçmalıyor falan dedi bu ardada bana yumurtan gelişmiş haftasonuna kadar çatlar gün aşırı ilişkiye girin dedi o ay benim adetim geçti içime bişey düştü bebek bekleyenler bilirler her adette bişey düşer içine ama ben üzüleceğimi bildiğim için eşime bişey demedim 3 gün geçti (normalde adetim hiç geçmez erken gelir ama geçmez ) bende eşime söyledim oda dediki bekle bakalım sonra bende sinirlendim yeter artık dedim varsa zaten çıkar yoksada doktora gidicem ben niye adet olmuyorum diye dedim oda gitme ya bu umut bile çok güzel falan dedi bende çok ğzüldüm öyle diyince gittim eczaneye 2 tane gebelik testi aldım bu arada kasıklarım acayip ağrıyor sanki adet olucam hiç umut yok bende geldim yaptım direk çift çizgi çıktı ben şok oldum ağladım inanamadım hemen eşimi aradım ağlayarak ben hamileyim bu sefer oldu dedim oda işteydi hemen arkadaşlarının yanından kalkmış ağlamaya gitmiş bekle eve geliyorum dedi (napacaksa evde 😂) sonra beni tekrar aradı bidaha yapsana varsa elinde test dedi ben bidaha yaptım gene çift çıktı eve geldi sarıldık birbirimize ağladık şükrettik rabbimize hemen doktora gittik doktor uyrasondan baktı gebelik başlamış hayırlı olsun dedi eşim hala kesin mi diye soruyordu 😂😂 şuan allahın izniyle 28+5 günlük hamileyim allahın isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu sağ salim alalım kucağımıza çok uzun oldu ama hakkınızı helal edin 😊