Gozde2 29+1 ikizlere hamileyim hastaneye yattım 3 cm açıklığım var sancılarım durmuyor nolur dua edin bebeklerim çok küçük
Akrepbebek Gozde2 inş doğumu durdururlar. Rabbim vaktinde sağlıkla kucagina almayi nasip etsin.kac kilolar canim? Stres yapma sakın kal. Dualarim ikizlerrin ve senin için…
isimsiz1i Gozde2 ikizlere bende hamileyim 28 olduk bugün Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin yardımcın olsun 🤲🏻🤲🏻
BamBi Gozde2 cici anne Rabbim sizinle unutma bunu. Rabbim yar ve yardimciniz olsun ins. Korkmayin duanin gücüne inan. Aplam zamaninda 26.haftalikken erken doguma alindi masallah oglu suan kocaman delikanli. Saglikla guzelce kucagina alirsin ins
Akrepbebek Gozde2 umarım durdururlar doğumu. Sürekli dua et. 26. Haftadan sonra risk epey bir azaliyor.olumlu düşünün.
Nurhanimm Gozde2 Bende 1 kiloyla dogum yapmistim gecen sene 2 ay kaldi kuvozde gebelik zehirlenmesi tansiyon
isimsiz1i Gozde2 evet ben kontrle gittiğimde 35 haftalık ikizler vardı küvese bile girmemişlerdi 3 kiloydu olumlu düşün bebekler iyi olsun yeter dedğin gibi bir hafta bir haftadır ❤️🤲🏻
Gulsent Allah yardımcın olsun üzülme sen herşeyi Allah’a bırak inşallah sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle 🙏🏻❤️😢
Deniz1990 Inşallah her şey güzel geçiyordur… Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Yaşama tutunma şansları o kadar yükseki 29 haftalıkda.. çok dua ve sabır her şey güzel olucak inşallah.
Aycha Gozde2 Allah, bebeklerinizi miadında, sağlıkla kucağınıza almayı ve güle güle, kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin.
Gozde2 Susamcik doğum gerçekleşti bebekleri bıraktık yoğun bakımda eve geldik bugün inşallah en kısa zamanda onlarıda getiririz
DenizBilge Gozde2 Allah hayırlısı ile en kısa zamanda, sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻