defnes_mom Kızlar ben hamileliğimin başından beri kuaföre gittim çok da rahat ettim şimdi 38. Haftadayim ve doktorum 26 Temmuza sezeryan için gün verdi. Doğumdan iki gün önce son kez agdaya gideceğim ama bir sorun olur mu acaba?
Happymotherr Son haftalar vucut daha hassas oluyor ve sürekli ağda yapmama ragmen canım yanmıştı çok karın agrım oldu ve 3 gün sonra suyum gelmişti
defnes_mom Happymotherr ben de ondan korkuyorum ama zaten doğuma az kalacağı için sıkıntı olmaz herhalde?
defnes_mom candanx bayramda açık olur inşallah açıkçası hamilelik döneminde daha çabuk uzadığı için son güne kadar bekleyeyim demiştim 🙈
Demetslt defnes_mom hiçbirşey olmuyor 37. Haftada yaptim ağdami kendim ona rağmen sıfır açıklıkla devam😂 39+2 olduk
Demetslt Sena1299 yani ister istemez zorlandim karşıma ayna koyarak 20-25 dakikada hallettim. Boncuk agda kullaniyorum agiss yeşil olandan
TugceBelis defnes_mom bende 38de planlı sezeryan olucam 35.haftamda ilk kez kuaföre gittim birde Doğuma bir iki gün kala gidicem bir sıkıntı yaşamadım ilk hamileliğimde de son zamanda gitmiştim
Ysfnannesi Bende sordm ama yaptırmayın dediler planlı sezerysn olmasına ragmen tüy dökücü kullanın dendi ay kararsz kaldm :/