Halimeege Arkadaşlar burda doğum yapan varmı doğum paketi aldık ama çocuğumu Keçiören de doğum yapmak istemiyorum Demet tıp merkezinden aldık doğumda orda yapılıyormuş
Sseedd10 Halimeege Ben Akay şubesine gidiyorum üstte kalsin diye yaziyim dedim :) Ama bizde gorustugumuzde bizede dogumu orda yapildigini soylediler sacma geldi
Didemmmmm Sseedd10 bende Akay a gidiyor um. Keçiören de mi doğum oluyor muş yanlış mı anladım. Bana öyle bir şey söyleme di.
Sseedd10 Didemmmmm ay yok canim dogum akayda oluyor bizim ama ben demetle gorustugumde dogum baska subede oluyor demisti o bana sacma geldi onu yazmak istemistim 😂
Didemmmmm Sseedd10 ben Gülenay Türkmen e gidiyorum. 20+3 üm Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım 🙏💙
Halimeege Didemmmmm kaça aldınız doğum paketini acaba bide demetteki hastane değil tıp merkezi olduğu için doğum yokmuş ben 6.350 ye aldım doktorumu Cok seviyorum ama doğumu belkide Sincan’da giderim Sincan’da oturuyorum cunki
Didemmmmm Halimeege ben öğrendiğim andan itibaren gidiyorum. İlk muayeneden sonra doğum paketi aldım 7000 tl verdim. Çok şükür çok ta memnunum.