kelestugce Kızlar 33 haftalık hamileyim bebeğim 2 haftada önden gidiyor 2 hafta sonra memlekete gitsem sizce sorun yaşar mıyım doktoruma da danıscam tabiki ama tam 35 haftalık olmuş oluyorum napmalıym ?
Happyturuncu kelestugce yol çok mu uzun :( arka koltukta ayaklarını uzatarak gidebilirsin belki , evde bile hareketsiz kalınca sıkıntı oluyor yolda da sıkıntı yaşayabilirsiniz
kelestugce Happyturuncu işte 7-8 saat filan :) biraz değişikliğe ihtiyacım var en çok ondan gitmek istyorum fakat tehlikeye de atmak istemiyorum 🥺
Happyturuncu kelestugce ooo çokmuş bence riskli yani çok yorucu olur doktorum izin verse bile cesaret edemezdim :(
bahtnurr1 Doktorlar 35den sonra izin vermiyorlar yolculuğa , zaten önde gidiyorsa şimdi gitmen gerekmiyor mu
kelestugce bahtnurr1 görümcemin düğünü için gidicez fakat o bahane benim için ben ailem için gidiyorum eşimin iznide 2 hafta sonra mecburn o tarihlerde gitmemiz gerekiyor 😏🤷
kelestugce Happyturuncu bende bı taraftan öyle diyorum bir taraftan birşey olmaz Allah’ın izniyle diyorum çünkü doktor ağustosun 20 24 arasında gün vermişti
Happyturuncu kelestugce yani hareket durumu sıkıntı canım ben koltukta evde otururken bile yarım sa hareket etmesem hemen ayağım uyuşuyor o yüzden dedim
kelestugce Happyturuncu evet aynı durum bende de söz konusu canım haklisin erteleyelim o zaman biraz sağolasın 🙂
Ebrusduru Bence tehlikeli canım gitme Derim ben 10 haftalıkken 9 saatlik yola gittim 24 saat sonra kanamam geldi hastanede Yatış yapmıştım
Zeynepela1 32 haftalığım kendi aracımızla ön koltukta klima karşısında 6 saat yolculuktan yeni geldim wc dışında bir sorun olmadı bende ama tabi 3 hafta sonra bu gücü bulamayabilirim