Merve2Asel Glbhr-97 ilk özeldi ikinci şehir hastanesi olucak normale doktor girmiyor diye biliyorum ikinci kolay olur umarım özelde çok memnundum tabi ki ama Doğum için 5 bin vermek istemiyorum
polyanne Glbhr-97 ilki de devlettir bu da devlet ilkinde ne yazık ki merkeze sevk edilmek zorunda kaldım doktorum olmadı yani bunda inşallah bulunduğum yerde doğururum
bahtnurr1 Gönül isterdi ki devletteki doktorum gitmeseydi ama maalesef özele kaldık 🤷♀️ yaaani doktorla alakalı bence devlet özel farketmez
Glbhr-97 bahtnurr1 devlet hastanelerin de doğuma ebe giriyormuş, doğum yaptığınız gün şansınıza doktor varsa giriyormuş öyle dediler
Glbhr-97 Merve2Asel bende doğumum sorunsuz olursa özele bir günlük için o kadar vermek istemiyorum kararsızım
Merve2Asel Glbhr-97 aynen ama çok zorlanırdım imkan olarak herkes doğuruyor dedim ikinci bide bakalım görücez artık
bahtnurr1 Normal doğumda her iki hastanede de ebe başlatıyor doktor sadece çıkartmaya geliyor ve ilk dikişi atıyor gerisi ebelerde diye biliyorum , devlette de doğuma doktor geliyor hangi hastane için duydunuz bunu bilmiyorum ama iyice araştırın
Merve2Asel bahtnurr1 evet özelde öyle som dk doktor geliyor ama devlette Bursa için söylüyorum girmiyor ha aksi bi durum olur bilemem ama ebeler doğum yaptırıyor
Glbhr-97 bahtnurr1 Çorum devlet hastanesi için öyle dediler bana bugün bende şaşırdım sadece ebenin girme olayına
pinarhakki Merve2Asel Bursa şehir hastanesi için mi yazdınız, Bursa şehir hastanesi doğumu bilenler yazabilir mi
Merve2Asel pinarhakki evet canım normale girmiyormuş Şevket yılmaz Zübeyde hep öyleydi zaten şehir hastanesi yapan yakınım dedi
Esra_3929 2 tane evladımı özelde yaptım ilk dogumum da memnunum ama 2 ci dogum da resmen ticarete vurmuşlar dogumu çok ucuk rakamlar ve ilgi alaka sıfır şuan 3 cüye hamileyim bu sefer şehir hasta esinde dogum yapıcam çam sakura da Rabbim nasip ederse arkadaşlarım var yapan çok memnunlar..