ogretmen_anneee Arkadaşlar bugün tüm gün zaten kırgınlık vardı akşam da hapşırmaya burnum akmaya başladı başım falan çatlıyor inanılmaz . 17+4 üm . Tavsiyelerinizi alabilirim 😞
Tubis2021 ogretmen_anneee ben de aynı şekildeyim ballı limonlu ıhlamur iyi geldi bana bir de pekmezli sıcak su yaptım sambicol diye bitakviye var günde bir defa kullandım şimdi çok şükür . Sen de doktoruna bir danışıp deneyebilirsin
Merveren ogretmen_anneee merhaba 3 gündür öyleyim 17+3 hamileliğimde kan tahlili verdim crp 27 çıktı ve antibiyotik verdi doktor ateş olmadan müdahale etmemiz gerek dedi kendi doktoruma danıştım içebilirsin dedi inşallah bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz
Saripapatyam1 ogretmen_anneee geçen hafta bende öyleydim sonra bi boğaz ağrısı başladı daha yeni atlattım bol c vitamini meyve yedim maden suyunun içine limon sıkıp içtim geçti şükür salgın var dikkat edin
Cicikus1 ogretmen_anneee bugün ben de hafif boğaz ağrısı ve griple uyandim. Geçiyor gibi oluyor ama burun akıntısı devam. Ben de şimdi süt kaynatıp karabiber döktüm üzerine.
ogretmen_anneee Tubis2021 çok geçmiş olsun bu tavsiyenizi doktoruma danışayım 😞 pekmezli olan midemi bulandırır mı ki
ogretmen_anneee Merveren acaba ateş olmadan hastaneye mi gitmeliyim 😞 ateşim yok ama vücudum çok ağrıdığı için parol içtim . Çok geçmiş olsun size de hangi antibiyotiği veriyorlar böyle durumlar da
ogretmen_anneee Saripapatyam1 size de geçmiş olsun inşallaj geçer her yerim dökülüyor ıhlamur yaptım limonlu iyi gelir mi bilmem ama ıhlamur günde kaç kez içebiliyoruz bilmiyorum 😞
Saripapatyam1 ogretmen_anneee hiç bilmiyorum ıhlamur içmedim hamileyken acı eşiğim yüksek ilaç da kullanmadım ama eğer çok kötüyseniz doktora gidin
Tubis2021 ogretmen_anneee yok canım benim de midem hassastır hafif şekerli su gibi oluyor içime istersen bir iki damla da limon sıkarsın bastırır
ogretmen_anneee Cicikus1 karabiberi ne kdr koyuyorsunuz iyi geliyor mu hiç denemedim açıkçası . Size de geçmiş olsjn bu arada
Minikkoala61 ogretmen_anneee Çok geçmiş olsun 2hafta önce bende öyleydim çok zor atlattım benimde doktorum günde 2bardak ihlamur içmemi söyledi agrin olursa parol dedi bide pastil verdi onun tavsiyesi üzerine pastil aldım. ama ateşin yoksa hastaneye gitmemeni tavsiye ederim çünkü gerçekten hiç birsey vermiyorlar Tekrar çok geçmiş olsun hemen atlat insallah 🙏🏻
ogretmen_anneee Minikkoala61 suan ateşim yok inşallah çıkmaz Ümit ediyorum açıkçası vücut kırgınlığından uyuyamıyorum bile 😞 olmazsa doktoruma sorarım pastil ne varsa versin 😞
Prensmmmm Bende 1 haftadır grip oldum önce sonra inanılmaz boğaz ağrısı şimdi oda geçti öksürük kaldı balgamlı akşama kadar ciğerim çıktı antibiyotik kullanıyorum bu arada 🥺 kaç güne geçer bu öksürük hiç bilmiyorum
Prensmmmm ogretmen_anneee inşallah canım ben bugün uyandım o hırıltılı balgamım azalmış gibiydi inşallah antibiyotik onuda kurutmuştur🥺
Cicikus1 ogretmen_anneee göz kararı attım biraz boğazımı yaksın diye iyi geliyor aslında denemekte fayda var en zararsız onu buldum ☺ teşekkür ederim size de şifalar dilerim.