Fatosef 40+5 olduk. Hala sanci vs yok açılmam yok. Bebeğin başı da kanalda değildi. 41 de doğuma alacaklar ama suni mi verirler yoksa direk sezaryene mi alırlar hiç bilmiyorum. Var mı bu durumu yaşayan. Hiç açılma olmadan sanci veriliyor mu?
Gizemci Fatosef aynıyız 40+0 olduk açılma sancı birşey yok doktora ben teklif ettim suni versek kanala girmez mi dedim ama kendi sancım olmadığı için ve hiç belirtim yokken suni verirsem 24 saati bulabilir doğumun dayanamazsın dedi. 41 e kadar bekleyip 41 de sezeryan yapacak
150_gelartik Fatosef 40+5 te ağrılarım vardı gittim açılmam 4 cm bile olmasına rağmen ebem bebeğin başı yukarda hazneye girmiyor dedi ve sezaryen oldum istemeyerek de olsa . Bebek hazneye giredebilir %50 şansın var benim şansım yaver gitmedi canım
Havvanur42 Fatosef bende 40+1 sancı açılma yok ama doktorum başının nerede olduğunu söylemedi hiç bilgim yok 🤔
Susamtanem2 Fatosef suyum gelmemisti acilmam yoktu sancim yoktu bebeğin kalp atışı yavaslamisti 39+6 da propes denediler alttaj ip gibi bı ilac 40 da doğum normal oldu
Fatosef Gizemci çarşamba günü mecbur gideceğim doktor mutlaka geçirme 41 i gel dedi. Bende de hiç belirti yok. Benim de bu gidişle sezeryan olacak galiba 🙄
Fatosef 150_gelartik şuan ne durumda bilmiyorum ama hiç bir belirtim yok. Çok az günüm kaldı bu saatten sonra girer mi bilmem. Normal dogum cok istedim ama hayırlısı neyse o oluyor.
Gizemci Fatosef Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepimize🙏🏻 bebişler nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor artık 😏
Gizemci Meyraza yok özele ama izne çıktı doktorum 😏 başka doktor gelcek doğum bu hafta olursa eğer. Yarında üni. Hastanesine gitcem kontrole
Fatosef Havvanur42 son anda da kanala giriyor diye duydum ama devlette öyle deniliyor. Özelde direk sezaryene alicaklardi. Ben yine de normali beklemek istedim ama hala tık yok 🤦♀️
Havvanur42 Fatosef benide özelde direk sezeryana almaya çalıştı doktorum bende beklemeyi tercih ettim :) sanki hiç doğmayacak gibi hissediyorum
Fatosef Susamtanem2 açılmaya mi yarıyor acaba o ilaç bana da suni sanci dışında rahim acma yöntemleri deniycez dediler ama ne olduğunu söylemediler
Susamtanem2 Fatosef evet yumuşayıp açılmayı ve sancı gelmesini sağlıyor 6-8 saat sonra etki ediyor ama bazi kişilerde hiç etki etmiyor bünye meselesi
Yaseminnna Ya bende 39+1 oldum kanalda mı bilmiyorum ama bebeğin hareketlerini rahimde hissediyorum ağrı vuruyor ara ara sancı ama düzensiz acaba kanala inmiş mi oluyo
Fatosef Yaseminnna ben uzun zamandır hareketlerini alt tarafımda hissediyordum hatta alt kismimda ağrı ve genişleme hissediyordum. Karnima bakan karnın düşmüş bebek inmis diyordu ama 39 da gittiğim de ne açılma vardi ne de başı kanala inmişti. Yani hiç belli olmuyor. Çatı muayenesinde anlaşılıyor sadece
Yaseminnna Mesela ben bi kaç gündür ara ara ama düzensiz bi şekilde sancı hissediyorum rahime anlık ağrılar giriyor bazen adet olmuşum gibide hissediyorum ama doğum ağrısı değil işte doğum yakın sinyali mi demek bilmiyorum siz yaşadınız mı böyle peki
Fatosef Yaseminnna evet bazen az az adet ağrısı benzeri ağrılar giriyor ama kısa sürüp geçiyor. Bazen de rahime ve kasiklara çok kötü kramplar giriyor bu defa geliyor diyorum ama ertesi gün yine hiç bir şey yok. Evet yakın ama kendiliğinden gelme durumu gittikçe azalıyor iki günüm kaldı ve artık müdahale olmadan gelmeyecek sanırım.
Fatosef Havvanur42 çarşamba zorunlu gideceğim gelse de gelmese de artık. Keşke kendi gelseydi ama hiç niyeti yok benimkinin 🤷♂️ inşallah senin gelir kendiliğinden kolaylıkla kavuşursun
Havvanur42 Fatosef inşallah seninde çarşambaya gelmeden doğar bebeğin 🌸 41 haftadan sonra beklenmiyor mu