zehraannesi Normal dogum 09.07.2018 7:15 pazertesi sendromuna son🤗 cok sukur Allahima dun bende yavrumu kucağıma aldım. tam 38 haftaliktik fakat ne ağrı ne yalanci sanci hic bisey yoktu diyodum kendi kendime 40 haftaligi bulucaz diye artık sabrim kalmamis gibi biseydi cunku birlikt e dogumumz gercelesek olan tam 6 arkadastik evet saka gibi planlasak olmzdi🙈 6 samimi arkadas hepimiz temmus annsi olucaktik en buyuk benim yavrum olmasina ragmen en son ve en minik benim yavrum geldi saglikla dogdu ya gersini bi onemi yok tu. sabah 5.30 bi karnim agrir gibi oldu üşüdü esime karnımı eliyle ısıtması soyledm altimdan ıslak bsey geldi hafif dokundum dedim akıntı herale onemsemdim 5 dk sonra esim elini cekti birden altim ıslanmaya başladı kalktim hemen banyoya gittim pacamdan sular suzuldu anladım ki artik benim evlat tipayi cekmis ben geliyorum anne diye bagiriyor🤣 esime soyldim sakince ama esim yatagin bi ucundan odanin bi basina zıpladı 🤣 onu sakinlestirmeye çalışyorum. neyse ablami aradim geldi yanima derken 6 hastanede olduk. hic agri yok ilk kez çatı muaynesi olucam hic olmadım açılmama bakicaklar korkuyorum fakat doğum koçunun dediklerini yaptim popomu öne ittrdim yere iyice bastirdim kendimi serbes birakip oglumu düşündüm 1 2 3 haydi olduda bitti anlamdim bile dedim bumudur korkarak anlatılan sey asla korkmayin gece 2 ye kadar hic acilmam olmadı 2 cm kaldim plates topunda acilma harektleri yaptim bol bol gece 2 de agri bir tuttu bel kemigi kirilma denilen seyi tamamen hissetim sandim ki ölüyorum boyle agri aci yok. cok şükür 6 da acilmam artik hızla tamamladi kanamam geldi ve şükürler olsun dogum baslamasi için beni dogum haneye aldi doktorum 6.45 dogum odasna girdik hazırlıkti dogum derken yavrum 7.15 dunyaya gözlerini acti ve benim bütün acilrim dindi siz siz olun kesin normal doğum olun ağrısız dikissiz dogumdan çıktığım anda bitti hersey cok sukur allahm 😘😘😘
Asli2663 zehraannesi rabbim esirgesin maşallah size 😊 bugün 40 olduk yarın kontrolümüz var inşallah senin kuzu gibi gelir bizim ki de 😊Allah sizi mutlu etsin ❤️ 😇