Poyraz3403 Bizim hikayemiz de 16.7 saat sabah 6da başladı. Buraya da sormuştum suyummu geldi acaba diye ve evet gelen suymuş😂. Durduramayınca eşime hadi geliyo bizim prenses diye kaldırdım. Duşumu aldım hazırlandık oğlum eşim ben yolu tuttuk. Şansıma doktorum Ogün erken gelmiş ve hemen kontrol etti ve 4 cm açıklık vardı 💓 başta kesinlikle epidural istemiyorum dedim çünkü skolyozum var korktum açıkcası iğne olayından. Yatışım yapıldı ama sancım 10 dkya bir hafif geliyordu. 11.15 gibi 6 cm ve artık suniyle destekleyelim dedi yalvardım resmen hocam lütfen biraz daha zaman verelim çünkü ilk doğumunda suni sancı fobim oluşmuş 😂 tamm dedi çıktı ve 15 dk sonra sancılarım 3 dk sonra 2 dk bir indi. Sancım her geldiğinde yataktan tutup çömeldim sancı geçince oda içerisinde hiç durmadan yürüdüm. Nst ye bağlanma olayında yatmak biraz zorladı. Son baktıklarında 8 cm dediler ve işte son 3 sancım artık tavan yaptı saat 13. 50 de artık geliyor galiba Bi bakın dedim ve tam açıklıkla apar topar doğumhaneye çıktık. Biraz zor anım burası oldu çünkü ıkınamadım nedense.. Sancı anında asla sesim çıkmadı ama doğum anında hastaneyi inlettim 😂 ama hiç karına baskı yapmadılar sabırla beklediler çok şükür. 10 dakika ya sürdü ya sürmedi ve minnoş kızım kaydı geldi 🥰 2.kez mucizeye tanıklık ettim ve tarifsiz bir duygu.. Ben bekliyorum ki dikiş atılacak doktor hadi geçmiş olsun dedi.. Hocam dikiş atmıycakmısınız dedim yoo kesi veya yırtık yok herşey cok güzeldi dedi ben şok 😂 orası değil ama bağırmaktan boğazım kesinlikle tahriş olmuştu. Artık üstümü giydirip aşağıya götürdüler beni. Doğum anında poponu kaldırmışım o an her ihtimale karşı bebek oksijen alsın diye 20 dk falan hava verdiler sonra prensesimiz odaya geldi. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin. Sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım 🥰💓
Naz53 Poyraz3403 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla büyüsün bebeğiniz doğumdan önce hurma yediniz mi yürüyüş vs. Yaptınız mı
Zelsonr Poyraz3403 Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 💚 Rabbim hayırlı sağlıklı Salih evlatlardan eylesin 🤲 💕
Shzdgn Poyraz3403 Maşallah Allah hayırlı evlat etsin inşallah 🤲 gözünüz aydın Allah analı babalı büyüsün kaç haftalık doğum yaptınız peki benim de ikinci doğumum ilki 39+6da doğum yapmıştım bu sefer erken doğar mı? dikişsiz olmasına çok çok sevindim ben dikişlerden çok çektim malesef çok korkuyorum dikişlerden valla inşallah benimde dikişsiz olur 🙏
Ysmmmnn Poyraz3403 gözünüz aydım allah analı babalı büyütsün ❤️ Benimde bir oğlum var birde kızım olucak allah izin verrse
Poyraz3403 Naz53 Allah razı olsun Rabbim herkese daha kolay doğum nasip etsin. Evet 1. 5 hafta önce başladım hurmaya günde 7 adet yedim. Yürüyüş çok yapmadım ama son 2 gün bebek insin diye doktorum yürü dedi. 2 gün baya yürüdüm onun cok faydası oldu bence.
Ank-16 Maşallah size ne güzel bir doğum hikayesi, Allah güzel güzel büyütmeyi nasip etsin inşallah 🌸 bir şey dikkatimi çekti, skolyoz olduğu zaman epidural ya da spinal tehlikeli mi? Bende de var çünkü ve bu konuda hiçbir bilgim yok🙄
Poyraz3403 Ank-16 Allah razı olsun. Ya o tamamen psikolojik bir korku malum eğri olduğu için yanlış yere gelir diye. Belki çok gereksiz bir korku benimki o yüzden sancıyı çekmeye razıydım.
Poyraz3403 Shzdgn Allah razı olsun Aminn inşallah. Rabbim size daha kolay doğum nasip etsin inşallah. 38 + 6ydım bu doğumda. Oğlumu 36 + 5te doğurmuştum ben. İnşallah sizinde dikişsiz olur
alazzeyneperva Poyraz3403 maşallah çok güzel bi doğum olmuş rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla insallah 🌸 skolyozunuz kaç dereceydi
Poyraz3403 alazzeyneperva Allah razı olsun 💓 skolyozumun derecesini bilmiyorum maalesef ama s şeklinde öne doğru değil.
Susamtanem2 Poyraz3403 maşallah darısı başımıza inşallah 💞 benim dikkatimi çeken hastaneye oğlumuzla gittiniz dimi öyle anladım özel hastane sanırım odaya aldılar mi eşiniz ve oğlunuz benim de bırakacak kimsem yok 3 yaşında kızım bar Perine masajı falan yaptınız mı birde özel olacak ama ilişkiye devam ettiniz mi benim ilk normal ve zor oldu 40 hafta ilişki denemedik burda kimin okusam ara vermemiş acaba o mu kolaylastiriyor
Poyraz3403 Susamtanem2 Allah razı olsun 💓 oğlumla gittik mecbur ama halası aldı doğumdan sonra yine geldi yanıma. Tabi gece kalmadı. İnşallah sizinde yanında kalcak biri olur 🤲 perine masajı yapmadım ve ilişkide ara ara oldu öyle sık yapamadık.
alazzeyneperva Poyraz3403 anladim benimde öyle kalbe doğru kayık bende derecesini bilmiyorum ama çok hafif demişti doktor acaba doğuma engel olurmu diye sormak istedim
Poyraz3403 Bu arada Meryem Ana eli otu koyduk suya ve her sancım geldiğinde sümme sebile yesserah okuyarak karşıladım. Çok yürekten inanıyorum bu ikisi herşeyi dahada kolaylaştırdı 💓
ogretmenveanneyim-61 Poyraz3403 Ne kadar güzel bir doğum hikayesi Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Evlatlarınızın da hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı olmalarını nasip etsin. Okuduğunuz duayı 7 sene önce tüm sancım boyu söylemiştim. Kendi adıma çok zor bir doğum yapmıştım. Ama Allah kolaylığını veriyor. İkinci doğumlar daha kolay oluyor diyorlar umarım öyledir. 🙈Rabbim herkesin doğumunu kolaylaştırsın. Sağlıkla kalın 🤲
Poyraz3403 ogretmenveanneyim-61 Allah razı olsun 🥰 doğum cok kolay oldu diyemem ama sancım cok daha kolaydı. Doğumumda aslında daha iyi olabilirdi ama ben ılınamadım. Rabbim size daha güzel doğum nasip etsin inşallah 🤲
Nurnur95 Poyraz3403 Merhaba acaba bebek kaç kiloydu benimki hem kafa hem kendisi ileri gidiyoruz maşallah bende kesi cok olsun istemiyorum ama bu gidişle olcak 🥺