Cemtur Merhabalar, Bebeğin odası için beşik aldık ancak birde anne yanı beşiği bakıyoruz. Kullanların memnun olduğu ve ne kadar süre kullandığı beşik var ise önerileri bekliyorum. Teşekkür ederim
BusraUras Cemtur ben park beşik aldım anne yanı özelliği de var. O kadar rahat ki kullanımı anlatamam çok hafif olduğu için istediğim gibi itip çekiyorum 🤣 çeviriyorum. Çok rahat oluyor. Prego Miami 70×110 cm park beşik.
MihrimahBaybars Cemtur bende yoyko park beşik aldım. Bizim sülale hep park beşikle büyüttü onların tavsiyesiyle aldım. Kraft ya da yoyko park beşik tavsiye ederim. 4 yaşına kadar yattı kuzenlerim hep. Epey kullanışlı. Anne yanı özelliği de var.
bahtnurr1 Bende almayı düşünüyorum hem boyut olarak hemde fiyat olarak gayet uygunlar , 6-7 ay yatabiliyorlar zaten dönmelerinde kısıtlama olduğundan bi süre sonra rahat edemiyorlar maalesef
Cemtur bahtnurr1 e bebek te baktım 620 TL idi. Uygu. Gibi görünüyor ama 6 ay yatabiliyormuş. Beşik büyük geldi bana daha fazla da yatabilir diye düşündüm o yüzden alacaktım ama 6 ay diyorlar. Ayrıca beşik aldık ama anne yanı beşiği bi süre kullanmak gerekiyor. Bir yanım al boşver diyor çünkü çok güzel duruyordu diğer yanım o kadar para verilmez daha uygun park beşiklerden al diyor. Çok kararsızım
Ahlahanim Bende tam tersi bebek odası yapmayı düşünmüyorum anne yanı güzel bir beşik alıp onunla idare etmeyi düşünüyorum. Arkadasım G&G baby natural beşiği önerdi. Kızı 2 yaşında hala kullanıyor.
Cemtur Ahlahanim Ahlahanim baktım beşiğe güzel duruyo. Tabi başka beşik yoksa ideai bu fiyat ama ben 2. Beşik alıyorum bana pahalı geldi o yüzden
Cemtur BusraUras baktım o a güzel duruyor ama dediğim gibi daha uygun bişey arıyorum. E bebek ahşap anne yanı beşiği var sanırım onu alacam. İnternette daha uygun ama kurulumu evde yapıyorlarmış o yüzden mağazadan almak en iyisi
bahtnurr1 Cemtur trendyolda falan 250₺lik olanlar var bence onlarada bak , taşınabilir olması çok rahatlık sağlıyor