hepoyleolurzaten Canım anneler merhaba 🙋🏻♀️ Emzik için önerisi olan var mı? Memnun olduklarınız, olmadıklarınız, kalitesi? Philips Avent düşünüyorum, fikirlerinize ihtiyacım var ☺
Zeyneplena34 hepoyleolurzaten Philips avent aldım ben. Bir tane de chicco kauçuk aldım bulunması adına. Aventi tutma olasılığı %99 oraninda ciddi bir olasılık o yüzden garanti olsun dedim. Bakalim ne olacak ☺️
Dilekcnkn hepoyleolurzaten Avent ultra air gece yananlardan aldım ikinci oğlum kullandı bakalım bu bebiş kullancakmı 😂
hepoyleolurzaten Zeyneplena34 çok teşekkür ederim bir tane bende kauçuk edinebilirim dediğiniz gibi ne olur ne olmaz 🥰
Tugbamete hepoyleolurzaten doğumdan önce chicco silikon emziklerden almıştım ağır geldi tutamadı sonra philips avent ultra air aldım bir kerede tuttu çok büyük rahatlık valla 18.ayımızda da bıraktık
hepoyleolurzaten Tugbamete çok teşekkür ederim tavsiyeniz için philips alacağım bende ☺ çoğunluk philips kullanıyor 😊
Ozlem23 hepoyleolurzaten bende avent kullanıyorum ama bibs in eksikleri çok hoşuma gidiyo o kadar pahalı olmasa onlardan alırdım