halaycibasi Tam olarak ne hissediliyor ? Yani insan çok büyük boşluğa düşmez mi aslında şöyle bi düşününce.. aylarca tek bedende iki kişisin ve bir gün ayrılıyorsun🤷♀️
dlnyny halaycibasi yarın doğumum var ve tam olarak boşlukta hissediyorum evet mutluyum ama çok garip duygular hissediyor insan
ruveyda98 halaycibasi yanındayken daha başka duygular zaten rahim bebek varmış gibi tepkiler veriyor ilk günler sonra sen bebeğe alışıyorsun unutuyorsun 🥰
GKP22 halaycibasi ben oğlumu ilk kucağıma aldığımda 9 ay nasıl sabretmişim mis kokunu sonunda içime çekebildim dedim ❤️
halaycibasi metehaninannesiii evet o da doğru da insan bi yandan da korkuyor aslında bedenler ayrılınca ona bi zarar gelmesinden,onu koruyamamaktan.. Aynı bedendeyken en iyi şekilde koruyabiliyormuş gibi hissediyorum🤷♀️
Eminos123 halaycibasi anneme aksam uyumadan once demiştim ki anne bugun karnimda hic hareket eden yok annem dedi artik yaninda olacak cok guzeldi yaninda bebeginin olmasi onu emzirmek sevmek eline yuzune dokunmak efsane bisey
Hafissee halaycibasi korkutmak istemem ama eve gelince yatak odasına gidip ışığı kapatıp aglamıştım . Annem 40 cıkınca gidicek ve ben düşüniyorum annem gidimce nasıl bakacam korkuyorum