annesininkuzusuuuu Kızlar selam Bir şey sormak istiyorum ama çokta utanıyorum. 4,5 aylık hamileyim. Bir haftada iki defa popo tarafımdan az miktarda kan geldi. Çok korkuyorum lütfen yardım edin.
Dilekcnkn annesininkuzusuuuu Hemoroid olmuşsun canım benimde öyleydi 3 aylıkken falan az az geldi 4-5 kez falan şimdi çok şükür yok bol bol su veya sıvı şeyler tüket ama yinede ne olur ne olmaz bir genel cerrahine git genelde doğumdan sonra geçebiliyorda ama şu an ihmal etme belki krem vs birşey yazarlar 😊
Sibelkaikx annesininkuzusuuuu benim de ayni kabizlik oluyo zorlayinca da kanama oluyo ben doktora gozukecektim ama gebelikten dolayi olmuyo anca dogumdan sonra
tgba715 annesininkuzusuuuu korkma korkma bana da oldu 4,5 aylıkken bi kaç kere. doktora sordum kabızlık yok dedim çatlak olmuştur dedi takip edelim dedi sonra geçti bi kaç gün içinde sonda 1 kez daha geldi ama o da geçti çok bastırma silerken ve bol su iç
Dilekcnkn annesininkuzusuuuu Allah senden de razı olsun canım benim inşallah geçecek birşey bulunur 😊