ummuhancelik Kızlar bebek odası almak istiyoruz ama nereden almayız nereye güvenmeliyiz bildiğiniz site instagram hesabı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim 😊
Dilekcnkn ummuhancelik Burada nokta bebe ve babyci mağazasından alıp memnun kalan var isterseniz forumda falan aratıp bakın 😊
Smyrnagozde ummuhancelik ben hepsini ayrı ayrı aldım. Hamileliğin başlarında hep takımlara bakıyordum. Zaman geçtikçe ve yorumları okuyup kendi ihtiyaçlarımı da göz önüne aldıkça ayrı ayrı alma kararı aldım. Yatağı instagramda bir sayfada görüp aldım. Hem anne yanı hem beşik hem yatak. Şifonyeri trendyol dolabı bir mağazadan aldım🌸
AnneBebek0 ummuhancelik Bbutik Mobilyadan aldik bayramdan sonra odamizo getirip kuracaklar insallah 🥰
gizemdogan Smyrnagozde yatağınız çok kullanışlıymış, linki veyahut görseli varsa paylaşabilir misiniz? Bebeğim 3 aylık beşik 1-2 ay daha idare eder bizi, bende yatak arıyordum. Fikir olur bana da 😊
Kelebek14 Nokta bebeden toplu paket aldım bebek arabası puset yatak beşik sifonyer hepsi içinde çok memnunum
Maviyesill Babycibebe den aldık herşey toplu ve uyguna geldi malzemeleri de çok kaliteli instagramdan bakabilirsiniz
Smyrnagozde gizemdogan resim eklemeyi beceremiyorum buraya ama İnstagram adını paylaşayım. Bebekonforbesik. Elyeza modelin adı. Ben uyku setli tercih etmedim. Yatak, örgü koruyucu ve cibinlik set olarak aldım🌸
Havvamu Vivense ….internette kendi sitesi var guvenilir dolap aldik sadece parca parca farkli yerlerden alicaz ..daha önce tv unitesi aldik guzelce geldi güvenilir sitesi ustelik simdi indirim vardi bitmesiyse temmuzda bi gün bitecekti 🤔🤔
ummuhancelik Teşekkür ediyorum yorumlar için hepsine bakıyorum tek tek en olmadı parça parça alma fikride hoşmuş 😊