metehaninannesiii Hamisannesi ben lierac kullanıyorum gayet memnunum göğüs karin basen bacak heryerinize kullanabilirsiniz birde zeytinyağı suruyorum
Hafizeplt Hamisannesi ben bio oil kullanıyorum at kılı fırçası ile uyguluyorum kaşıntı falanda olmuyo öyle yağlı bi his de bırakmıyo 32+4 deyim bişey yok şimdilik😅 arkadaşımın küçük bi iki tane çıkmış bu yağa başlayınca geçti dedi ama görmedim😅
Hacerdnc metehaninannesiii peki çatlak oluşmadan önce mi yoksa sonra mi kullanılıyor? Benim göbeğim biraz çatladı sürsem yok eder mi faydası olur mu ?
Melekokty metehaninannesiii lieracı sadece elinizle sürüyosunuz sonra emiliyo mu bende aldım ilk defa sürdüm çatlak oluşmasın diye ovarak mı sürmek gerekiyo ki acaba
metehaninannesiii Hacerdnc ben çatlak olmadan önce kullanmaya başlamıştım Şu an sizin çatlağınız varsa eğer yine de kullanmaya başlayan en azından daha fazla oluşmasına önlersiniz
Morzambak Hamisannesi macademia yağı kullanıyorum şimdilik. Üç aylığım lieraca bir ay sond geçeceğim . Ama bende şey var bikini bölgesi kısmında sanki kırmızı gerginlikler oluştu gibi 🙄
icedearth Hamisannesi zeytinyağı. Diğer her şey karın büyüdüğü zaman yetersiz kalıyor ben bio oil kullanıyordum 30 dan sonra kaşıntı başladı zeytinyağı kullanınca geçti sadece