Merhaba herkese, yazmam diyordum ancak benim gibi olanlara ilham için yazıyorum. Doğum hikayemi yazmıcam aslında korktuğum şeylerin öyle olmadığını anlatıcam. Bu yaşıma kadar en fazla yaptırabildiğim işlem kan aldırmak ve dolgu yaptırmak olan ben sezeryan ile doğum yaptım. Bir yerimde bir şey olduğunda doktora gitmeyen bir ben var herşeyden korktuğum için. Doğumum başladı ancak bebeğimin pozisyonu uygun olmadığı için son anda acil sezeryana alındım. Daha önce hiç damar yolu bile açtırmamıştım ancak korktuğum kadar zor değilmiş. Kan aldırırken canım daha çok yanıyor saniyelikti. Spinal gerçekten çoook kolaydı dediklerini yaptığınızda acıması imkansız zaten iğneden önce orayı uyuşturuyorlar. Ben iğneyi yatarak oldum burda okuduklarım genellikle oturarak oluyor farkı var mıdır bilmiyorum. Sonda uyuşunca takıldı çıkarmasında da hiç acı yoktu. Ve sondam oynadığı için doğumdan sonra uyuşukluktan geçince sonda biraz çekildi tekrar takıldı o bile acımadı. En kötüsü ilk kalkış. Hala tam iyileşmiş değilim biraz pimpirikli biriyim yaramı bugün hava alması için açtık batikon sürerken bayılcak gibi oluyorum acıdan değil acıcak diye korkudan. Normal doğurmak için her şeyi yapmıştım ama kısmet değilmiş bebeğim olunca mesela her şey unutuluyor. Sormak istediğiniz her şeyi cevaplayabilirim. Allah hepinizi kurtarsın sağlıcakla… bana da çok dua edin bir an önce iyileşeyim 💜