elcindefne Kızlar merhaba, 34. Haftamdayım ve bebeğim sanki eskisi kadar sık hareket etmiyor. Normal mi bu?
ebru23 elcindefne cok mu azaldi yeri daraldikca oluyor ama tatli bisey yiyip solunuza yatinca harekrtlenmesi lazim
Srnykp1904 elcindefne bn son ayimdayim bakalım azalmalarj bnde takip ediyorum hissetmeyince gidicem direk
hepoyleolurzaten elcindefne 34 haftadan sonra yerleri daralıyor onun için daha az sıklıkta hareket ediyorlar. Eğer endişe duyuyorsanız çikolata tatlı vb yiyip su için solunuza yatın 🙋🏻♀️
Srnykp1904 elcindefne son aylarda eskisi gibi hissedilmez çünkü azalınca nadir hissedince rahme iniyo zaten o zamanlar doktor gel diyo zaten
yamacinannesii Ya kızlar bende 23 haftalık hamileyim konu açıkken burdan sorumak istedim bende bütün gün hiç hissetmedim normal midir acaba haftam küçük ya
Srnykp1904 yamacinannesii ayakta iken pek anlaşılmıyor soluna yat tatlı şeyler ye hareket eder o zaman olmadı doktora sorarsın
Akrepbebek yamacinannesii çok normal. Tatlı ye ya da bol su iç hareket edecektir hissedersin. Daha küçük çünkü