Melih_funda Hayır yani anlamıyorum gece boyu hareketli olup beni uyutmayan oğluş neden telefonu elime alıp video çekecegim an durursun ki ? 😂😂 yok mu elimde telefon ile miniğimi hareket ettirmenin yolu 🙈 bu arada 27 haftalığız
Pelin-1 Melih_funda ayni durumdayim deli oluyorum sanki kasten duruyorlar inadina😂😂 muzik açiyorum klasik vs hareket artiyor gibi oluyor videoyu actigim an yine tik yok😂😂
Zeyyyn Melih_funda telefon ve baba hassas noktaları yakalamıyorum bak bak diyene kadar duruyor 😂😂😂 içimde sirtika yapıyor ama kanıt yok
Calisananne25 Melih_funda 16+2yim Ben de bu kez sırt üstü yatarken 2 kez pıt pıt şeklinde zonklama gibi hissettim sanırım bebişimdi ilk kez hissettim çok güzeldi 🥰🥰
BamBi Melih_funda hahahah bende bunu tek benmi yasiyorum diyordum. Aynen ne zaman guzel larnim valkalanda teli elime alip cam acar acmaz duruyor:))))
Melih_funda Pelin-1 😂😂evet 6. Hisleri kuvvetli dedikleri bu olsa gerek sanki hissediyorlar videoya alacaz Naz yapıyorlar anlayamadım 😂🙈
Mavi34 Zeyyyn aynı benimkide babasını çağırdığım an duruyor asla.kipirdamiyor babası vazgeçip elini çekince başlıyor yine 😄
Melih_funda Zeyyyn 😂😍 sırf babamız hissedip şahit olsun diye gece 1 de başlıyoruz izlemeye resmen evin içinde saatlerce sırt üstü kalıp ara ara nefes almadan durduğumu bilirim 😂 birde biz konuşunca sanki köşeye geçip bizi dinliyormuşcasına duruyor allahım yiyecezzz 😂😍🙈
Melih_funda Calisananne25 evet sırt üstü uzanınca yavaş yavaş hissedersiniz rabbim güçlü hissedeceğiniz günleri de gösterir inşallah muhteşem bir duygu herkese taddırsın 🧿😍🙈🤲🏻🤲🏻
Melih_funda BamBi her annenin ortak sorunu haline gelmiş 😂 küçükken başlarlar parmaklarında oynatmaya 😂🤦🏻♀️