Aye-zcanKlal Hamişler merhaba adaçayı içiyorum günde bi fincan gibi doktor içebilirsin dedi ama internette ve insanların söylediği sakıncalıymış fikri bilgisi olan var mı
Duygu Aye-zcanKlal canım ben hiç içmiyorum 31+4 haftalığım gebelik boyunca hiç bitki çayı içmedim erken doğum ve düşük gibi etkileri varmış çok araştırdım 3 aylıkkken çok ağır bir grip geçirdim acillik olmuştum doktor bitki çayı içme dedi günde bi fincan nane limon dışında hiçbişey içmedim
Ozgeanne Aye-zcanKlal ben ilk haftalarda malum oluşan gaz problemi yüzünden rezene içiyordum hatta arasıra yine içiyorum . Doktora Danıştim bana dediği şey bitki çayı ndan düşük olsa sokakta çocuk kalmazdı 😂 abartı ya kaçmamak şartıyla bence içilebilir bunun grip olma durumu da var sonuçta
1PrensAnnesi Aye-zcanKlal adaçayı benim bildiğim gebelikte içilmemesi gereken bitkilerde ilk sıra ama doktorunuz onaylamış ne diyeblrm ki 🤷🏻♀️
Meltem23 Aye-zcanKlal canım kafanı karıştırmak istemem ama doktorum bana içilmesi ve içilmemesi gereken liste verdi. İçilmemesi gerekenler arasında ada çayı, yeşil çay vardı. Ihlamur, rezene, kuşburnu ise içilebilecekler arasında.
Ozgeanne Aye-zcanKlal günlük 1 fincan ile sınırlandırılması gerek işte böyle şeylerin zaten yeşil çay haric o artık doğum sonrası 😊
Aysealty Aye-zcanKlal ılık suyun içine limon sıkıyorm su an hastayım birazda bal ekliyorm öyle içiorm.normaldede bitki çaylarıyla aram yoktu simdi korkudan adını bile anmıyorm desem yeridir☺
Aye-zcanKlal Duygu kız hissettim zaten 😊 Allah hepimize hayrınla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Nunu Bende yeni grip oldum 4 günde geçirdim bitti 🙂 zencefil ve limon ile atlattım çok iyi geliyor ☺ adaçayı ileri aylarda özellikle kesinlikle önerilmiyor kasılmayı arttırdığı için ama 2. Trimesterde bazı doktorlar haftada 3 fincana kadar müsade ediyormuş. Bana kalsa oda zararlı🤔
KbraGndz Meltem23 kuşburnu bende hasta olduğumda içmiştim oda düşük yapıyomuş. Benim doktorumda zencefil iç dedi
Sonay Aye-zcanKlal adaçayı adet sancılarına iyi geliyor normal olarak bence hmileliğini etkiler diye düşünüyorum nane limon Ihlamur Kuşburnu içebilirsin ☺
Alinmavi Aye-zcanKlal bneim doktorum cok serbest ojanragmen.tek.yasakladigi sey adacayi. Gecenlerde hasta oldum saglik ocagindaki doktora bazi doktorlar bitki cayi icmeyin diyorlar icim rahat etmiyor dedim o da adacayi harici digerlerini abartmadan icebilirsin dedi. Bence adacayindan uzak dur. Iceceksen ihlamur falan ic. Dusuk yaptiran ve kasilmalarin baslamasina sebep olan bir madde var adacayinda.