Karanfill Kızlar afedersiniz benden 1 haftadır falan yoğun, sarı kıvamlı ve kokulu akıntı geliyor. 34 haftalığım. Acaba bu nişan mıdır. Nişan bir kez mi gelir? Enfeksiyonumda var acaba enfeksiyondan mı kaynaklı bilemedim.
Babymoomy nuniturkmen nişanın rengi herkeste farklı olur kesin şu renk diyemeyiz çünkü bende sarı beyaz karışık geldi
nuniturkmen Babymoomy hiç bilmiyordum ben sadece pembemsi renk olur diye biliyordum aklımda bulunsun ☺️
birtriptanesi Karanfill 34 hafta çok erken nişan gelmesi için bir de sancınız çıktı mı hiç nst de yani o da var. Ben de 36 haftalığım benden de sarı koyu akıntı geliyor sebebi enfeksiyonmuş sizinki de öyledir. Korkmayın yani zaten nişan olunca anlarsınız. Hem pembe oluyor hem de bundan daha koyu kıvamda oluyor
Karanfill birtriptanesi yok nst de hiç sancım çıkmıyor. Yine de bir Sorayım doktoruma zaten idrar tahlili istemişti bayramdan sonra. O zaman belli olur
Seda1616 Karanfill enfeksiyon muhtemelen kokulu olduğuna göre ama enfeksiyonda olsa tedavi olmalısınız bence bendede olmustu antibiyotik kullanmıştım mantar tarzı enfeksiyon olunca bebeğe bulaşmaması için normal doğum önermiyor bazı doktorlar
Karanfill Seda1616 antibiyotik şase fitil hepsini kullandım. Onlar bitti. Bayramdan sonra tekrar tahlil vercem.