Cnnhls Akıntı nedeniyle fitil kullanıyorum doktor iltihaplanma var dedi fitili kullandıktan sonra su geldi ve beyaz akıntı geldi yoğun bi şekilde acaba söktürüyor mu yoksa o gelen sıvı bebeğin sıvısı olabilir mi ?
Eymirinannesi Cnnhls o gelen içinde eriyen fitil. Hiç endişelenme. Su gibi akıntı yapar arada da tortu gibi
Bahar54 Bende kullaniyorum canim enfeksiyon icin ve progestan da aliyorum ikiisnde de kullanduktan sonra yogun akinti oluyor ilac eriyor cunku icerde ve sokturuyor sanirim.
Cnnhls Bahar54 Aynen canım bende kullanınca oluyor su geliyor az sıvı şekilde bi de beyaz köyü sekilde
Minikannecik Bende kasılmalarimdan ötürü progastan fitil kullanıyorum su ve beyaz akıntı geliyo 3 haftadır böyle ..doktora sormak aklima gelmedi ama kötü bisiy oldugunuda sanmiyorum fitili atinca oluyo cunku herzaman değil...
Mavijelip Bayanlar bende düşük tehlikesi için progestan 200mg bi ilaç verdi yan etki yaptı başka bi ilaç verdi şırınga şeklinde vajinadan bende aynı sıkıntı oluyor tortu şeklinde akıntı halinde geliyor acaba kullandığın ilacın adı ne
Betllll Cnnhls bende kullanmıştm cnm akıntım intihabım çoktu o hem fiyilin beyazlığı hemde akıntını söktüğü için normal korklcak bişey yok yani zatnhergün kullanmaman gerekiyo 2 günde bir sennde öyle dimi ??
Betllll Cnnhls doktorun öle bi sıkıntı görmediyse bnm doktorum 2 günde bi demilti hem kan hapı kullanıyoduö ham folik asit vitanim kullanıyodum hem balık yapı doktor bukadr vicudana ilaç çocoğa zarar verebilirs sen 2 -3 günde bi kullan demişti
Cnnhls Betllll Bende demir ilaci ve vitamin alıyorum fitilde her gece bi tane canım bilmiyorum neden öyle verdigini
berna0818 Mavijelip eyvah eyvah 😔 bende kullanmaya başladım da ona göre tetikte olayım diye sormuştum
Mavijelip berna0818 bu ilaç yan etkileri tez zamanda göstermezmiş kiminde 1 hafta sonra kiminde 1ay sonra gösterirmiş bende acile gittim oradaki doktor söyledi sık görülen yan etkileri yok dedi
Mavijelip berna0818 ama korkma tedbirde ol sadece yeter her insanda yan etki yapacak diye bişey yok sonuçta sıkma tatlı canını