TosbikveAnnesi Sabahın 7 sinde uyanmasına rağmen, bu saatte benim gibi hala uyuyamayan kaç anne var acaba 🤔
Merve1996 Prensess_annesi TosbikveAnnesi ben gece gec yatip gunduz 12 1 lere kadar uyudugum icin suan uyuyamiyorum.Sabah kizim acikiyor karnimi doyurup geri yatiyom.Ama senin gibi 7 kalksam ben eminimki 10 bucukta gözlerim kendiliginden kapanir uykuyu cok seven Biriyim 😊😂
Damladuaa TosbikveAnnesi bende 34+1 günlük hamileyim gözüme gram uyku girmiyoo bebeğim doğmadan uykusuz kalmaya başladım bile😁🙏💕
ZeykemKaya TosbikveAnnesi ya ınsanın gozunden uyku akarda nasıl uyuyamaz neden😑🤷🏼♀️ Bebısım durmuyor sıcak basıyor kalcam uyusuyor bacaklarıma kramplar gırıyo sırtın kaburgam yınede bugunumuze sukur 33 haftalıgım🤣
TosbikveAnnesi Merve1996 keşke ben de 10da yatabilseydim 😔 her sabah 7 -7.30da uyanmama rağmen gece uykulArım haram, bir gün düşüp bayılAcağım sanırım kızıma bişey olacak diye korkuyorum😔
Zeynep Şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı bir arada kafamı kaldıramıyorum başım çatlıyor neden olur ? 14+4
Zeynep TosbikveAnnesi genelde 8/5 tansiyonum. Ay cidden bu baş ağrısı çok fenaymış. Güya 2. Trimester balayı ayı idi hamileliğin. Ben şuan mideden ve baştan iptal✋🏻
Ehba Her iki saate bir kalkıyorum dün öylenden beri suyum geliyor kanamam olmuşum diye kontrole açılma agrı sancı birşey YÖK yarın hastaneye yatıracaklar büyük ihtimalle fitil vereceklerle sancı başLasın diye olmazsa suni sancı verecekler yanı her halükarda yarın dogurtacaklar sanırsam bu arada 38+5 iz 🤨🤔
Gucluoya Ehba bugün doktor da bana cuma günü seni dogurtcam dedi. Ne yapacagimi bilmiyorum. 😔 1 cm aciklik var 1 haftadir. Yalanci şancı var ama dogum sancısı dönüşmüyor. 38+6 yim şuan.
Ehba Gucluoya allah yarıdımcımız olsun inşallah hepimizin 🙏🏻 Allah Rosso için dualarınızda banada yer verin sancım açılmam olsun 🙏🏻
Gucluoya Ehba inşallah canım benim. Allah yardımcimizdır. Sanırım sen bana dua ediceksin inşallah çünkü doğumun yarın:)
TosbikveAnnesi Zeynep yaa düşükmüş işte tansiyon ondan. Bana da oluyor özellikle güneşte çok kaldığımda falan