Lokumunannesii Kızlar nasıl gidiyor varmı 17 18 haftalık aranızda Hamişler .? Valla iki gündür öyle bunalıyorum ki sıcaklar bir yandan iş güç Bayram temızlıgı bir yandan birde 16 aylık kızım var onun peşinden koşuyorum bir yandan
mom073 Lokumunannesii ben de 17+0 valla seni tebrik ederim ben yataktan kalkamıyorum surekli vajinada agri oluyor veya kuyruk sokumuna agri giriyor böyle bir gerginlik var vajinada..Yan yatsam olmuyor ,düz yatsam olmuyor..annemde kalıyorum:(
hhffee Lokumunannesii 2. gebeliğim ve çok yorucu bayağı halsiz kalıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum tabii kasık ağrılarıda cabasi tek sağlıklı olsun larda bizde 18+2 yiz
SaniyeGoseli Lokumunannesii 19 haftalık hamileyim 4 yaşında bir kızım var ne sor ne anlatıyım bu saat oldu hala elimde bez temizlik yapıyorum kızım bir yandan hamilelik bir yandan yetişemiyorum 2 otur 1 iş yap halindeyim :(
Lokumunannesii mom073 annemde bende kalıyor ahahah hamile kaldım gidemedi Yanımda sağolsun yardımcı oluyor ama genel olarak iş güç bende yapacak birsey olmuyor bazen istemeye istemeye hayat sana yaptırıyor😅göbek çıktı mı peki benım vardı indi mi nolduysa kaşık kadar kaldı
mom073 Lokumunannesii göbek yok da vajina çok büyümüş sen de var mı bendeki agrilar..bebegim erkekmiş.. erkek bebek de kuyruk sokumu agrisi olurmuş doğru mu bilmem
Lokumunannesii mom073 Benım de bebeğim erkek vajına agrısı pek fazla yok ama dediğin gibi o kuyruk sokumu agrısı beni de mahvetti
Lokumunannesii hhffee Aynen öyle canım iyi olsunlarda agrıların pek bi önemi yok havalar malum çok sıcak perisan oluyoruz benım de elım kolum kalkmıyor ama ufak bir kızım var mecbur mecbur
Demet1234 hhffee ay canım ben de yarın 18 haftaya girmiş olacam ben de kasık ağrısı var napcam bilmiyorum
hhffee mom073 Çok şükür öyle ağrım yok ama üşütmüş yada enfeksiyon olabilir bence doktorunuzla görüşün ilk gebelik mi bu arada?
Lokumunannesii mom073 daha önce pöç kemiğin çıktı mı ? Bu agrılar genelde o kemiği kayanlarda oluyormus benım kaydı düzeltildi kızıma hamile ilken kalça genıslediği için geri çıktı
hhffee Lokumunannesii Rabbim yardımcınız olsun küçükmüş bebişinizde benim de bitane oğlum var ama şükür büyük anlıyor
mom073 Lokumunannesii valla hic bilmiyorum ki canım ya sormadım doktora daha yeni başladı sık sık değil ama arada giriyor
Salihsaliha Ben de 18+2 yim karnımda gerilme kasılma ve o sırada vajinada sızı baskı oluyor sizlerde böyle olan var mı ya
mom073 Salihsaliha aynisi ben de oluyor 17.haftadayim :( vajinam çok gergin tuvaleti yaparken agriyor
hhffee Demet1234 Çok normal dedi bana çok yorulma ondan olur bide artık bebek yukarı çıkıyor ondan dedi
Lokumunannesii mom073 kaşık agrıları fazlaysa bi enfeksiyon testi ver canım havalar sıcak malum bakteri üremesi için müsait
Salihsaliha mom073 karnımda toparlanma gibi sertleşme oluyor o sırada vajinanin gerildigini hissediyorum sizin de öyle mi peki