Eman Bade41 çok şükür Allah analı babalı buyutsun bizim içinde dua et sağ Salim kuçagımıza almayı nasip etsin Allah
brcozdmr-068906 Bade41 cinsel iliski derken ??? Hayirli olsun bende suan 37+4 deyim acaip ayaklarimda ödem var doğurup rahatlamak istiyorum artık normal sezaryen farketmiyor ama kurtulmak bebegime kavusmak ödemlerden arınmak istiyorum artık 😂
Bade41 brcozdmr-068906 çatı muayenesine gitmeden korunmasız ilişkiye girdik sperm gerçekten açıklık sağlıyor
Bade41 Gururunannesi sancıları hissediyorsunuz ama çok çok hafif kasılma gibi bi belde ağrı giriyor ama dayanılmıcak değil cok büyük rahatlık
brcozdmr-068906 Bade41 ben suan 38 haftalık oldum önceki dogumlarimda hic catı muayenesi olmadım kac haftalıkken yapılıyorki?Hiç bilmiyorum yani😵💫
Bade41 Gururunannesi benim özel sağlık sigortam hepsini karşıladı o yüzden bilmiyorum ama zaten doğumunuzu kendiniz seçiyosunuz 4 cm açıklık olduğun da soruyorlar epidural istiyormusumuz diye normal doğumla arasında yalan olmasın ama 800 tl felan oynuyordu
Kubra-1234 Korunmasız ilişkiden ne kadar sonra doğum yaptınız acaba bende 37+0 ım başlamak istiyorum uygun mu acaba
Bade41 Kubra-1234 2 gün sonra yaptım :) ama herkesin aynı olucak diye bişey de yok tabi bence plates her boşlukta yapılmalı ama
angime Bade41 valla ne güzel doğum olmuş, allah daha çok sağlık versin inşallah. Pozitif doğum hikayeleri içimi açıyo. Korkularım gidiyo
Bulutsevdasi brcozdmr-068906 bazı doktorlar 37 de. Bazısı 38 de bazısı 39 da yapıyor. Bazende çatı muayenesi yapmadan doğumu başlayanları oluyor..ama korkulacak birşey yok