-hilal Kızlar canım çok fena tuzlanmış limon istiyor ama herkes yeme kanı sulandırıyor düşüğe sebeb oluyor diyor 16+5′ im bu arada
Deletedmom93428 -hilal kim diyor kız 🤦♀️ben ilk 3 ay düşük tehlikem varken limonlu su içtim midemden dolayı hiç de bir şey olmadı🤷♀️hala da midem rahatsızken içiyorum arada
Seda_nrr -hilal yarım limon yiyin bişey olmaz Allah’ın izniyle bende o haftalarda limon aşerdim arada yedim
Birgezgininhikayesi -hilal ben portakal gibi yiyordum valla :))) ama aklına takılacaksa bir parca yiyin en azından nefsinizi köreltin hemde endişelenmeyin
Nehir3351 -hilal valla cnm ben ilk aylarda çok yedim gerçekten kişiden kişiye değişiyor benim kanım çok düşük cikti kestim limonu ye ama çok deyil
Gamze2172 -hilal canm bende erık aşermiştim kışın doktoruma sordum limon yiyebilirmiym dıye ye dedı 1 kıloya yakın lımon tuzlayıp tuzlayıp yedım ve 2 kıloda vermıstım 😂😂çok şükür bişey olmadı suan 38+4 olduk yee iç fazlaya kaçmasın olur biter
-hilal Gizem5901 yapma bee okurken ağzım sulandı 🥲🥲🥲 pek cesaretli olamıyorum galiba pimpirikliyim ne kadar öyle olmak istemesemde 🥲🥲🥲 ilk göz ağrım ballı kurabiyem ❤️
Gizem5901 -hilal benimde öyle ama abartmamak şartıyla yiyebilirsin canının her çektiğini bence aklında duracagına midende dursun 😂🤦♀️
ogretmen_anneee -hilal daha dün yedim ama çeyrek limona yedim abartmayım diye oda midemi ağrıtırsa korkusu😂
Nelmali -hilal 1 kilo limon yemeyi düşünmüyorsanız 1 limondan sorun olacağını sanmıyorum tabi tansiyon problemi varsa dikkatli olun
ozlmayktkrmm -hilal ohoo ben o haftalarda katı meyve sıkacağında annem bana limonları atıp atıp limonata yapıyordu sonucta c vitamini baya da içtim
Hatice_ee -hilal ben hamileligin ilk aylarinda canim istedi diye tuzladim tuzladim yedim bi oturusta 1 tane yiyip kalkiyodum sukur bisi olmadi canin istiyosa ye 👍🥰
Nisssss -hilal sakın yeme ben 3 bardak limonata içtim ve süper giden hamileliğimde kanama oldu.çok şükür bişey olmadı ama bence yeme
Elisammmbade -hilal deli gibi ilk 3 ay yemiştim limon mandalina greyfurt portakal ama en çok limon yemiştim suratımi bile eksitmiyordum ekşi gelmiyordu bile 😂 şuan 38+2 haftalik oldum
Atlasveannesi -hilal hamileliğim başından beri hep yedim kimseyi takmadım doktorumuzda söyledim çok yiyorum die sıkıntı yok dedi sonra zaten kesiliyor insan belirli bi haftadan sonra ye gitsin