Merarr Evet şuan aşırı aşırı halsiz ve yorgunum tansiyonum 5 dk bile ayakta durunca düşüyor hep yan yatma pozisyonunda olmam gerekiyor. Doğumdan sonra düzeleceğini düşünüyorum ama ya böyle devam ederse diye de korkuyorum. Düzeliyor mu?
Hnd43 Merarr çarşamba günü normal doğum yaptım aynı gün 2 kere bayıldım sanırım güçsüzlük ve yorgunluktan.. şimdi evde sık sık et yemeye çlşyorum gücüm gelsin diye varsa çözümü olan söyleşin
Merarr Jg3421 kastettiğim enerji hamilelikte bebek taşımaktan kaynaklanan haksizlik uyku vsden bahsetmiyorum
ExpatMom Merarr kisiden kisiye fark etmekle birlikte ben 2 ay kendime gelemedim. Normal dogumdu bu arada.
Sisi Merarr ben doğum yaptığım dk kendime gelmiştim şimdi ikinci gebelik bakalım bundada aşırı halsizim doğuma son Haftalar hafta bakalım basıl olcak
Sisi Merarr moralinizi bozmayın hep olumlu düşünün annesiniz siz birde halsiz olmak gibi bir şansınız yok maalesef😁 Allah o gücü veriyor inanın
susam_18 Merarr sezaryenin 10. Günündeyim bebeğim hala küvezde. Bir iki gün çok sersemdim sürekli uykum vardı. Sonra toparlandım küvez annesinin lohusalığı yok malesef. Herşeyini yapmak zorundasın 😊